realitní kancelář AZURO reality - Lenka Zapletalová

AZURO reality - Lenka Zapletalová

realitní kancelář AZURO reality - Lenka Zapletalová

Kontaktovat kancelář

AZURO reality - Lenka Zapletalová logo
20 nemovitostí
v nabídce
Kontakt

Kontakty (sídlo RK)

E-mail: lenka.zapletalova@azuroreality.cz
Adresa: Žerotínovo nám. 1865/43, Přerov, 750 02
Web: http://www.azuroreality.cz  
Kontakt

Hodnocení klientů

Zatím není dostatečný počet hodnocení

Realitní kancelář AZURO reality - Lenka Zapletalová

Realitní kancelář AZURO reality klade důraz na individuální přístup ke každému klientovi, vzájemnou důvěru a na kvalitní servis.

Poskytuji svým klientům kompletní servis, týkající se prodeje, koupě, pronájmu nebo výkupu jakékoliv nemovitosti, či převodu družstevního podílu v bytovém družstvu u družstevního bytu. Kvality poskytovaných služeb dosahuji nejen díky pestrým zkušenostem, podložených třináctiletým působením na realitním trhu, ale také důsledným dodržováním smluvních podmínek sjednaných se zákazníkem.

Jsem členem Hospodářské komory České republiky a Asociace realitních kanceláří České republiky. ARK ČR je největším profesním sdružením odborníků, obchodníků a dalších profesionálů působících na trhu s nemovitostmi v České republice. Asociace byla založena v roce 1991 několika realitními kancelářemi z různých míst České republiky a v dnešní době čítá členská základna kolem 200 realitních kanceláří z celé republiky.

Jako člen ARK ČR se zavazuji dodržovat Stanovy ARK ČR a Etický kodex realitního makléře, mám sjednáno pojištění profesní odpovědnosti a stále si doplňuji své profesní znalosti.

Mým cílem je poskytování kvalitních služeb, kdy upřednostňuji kvalitu nad kvantitou. Ke každému klientovi přistupuji osobně a individuálně, každého klienta si vážím, byť se jedná i o sebemenší zakázku.

Mým cílem jsou kvalitní a profesionální služby při zachování všech garancí a jistot pro Vás.

Děkuji za projevenou důvěru všem svým klientům i za doporučení, neboť díky jim se mohu těšit důvěře klientů nových. To je mi obrovským oceněním, a zároveň i závazkem - tuto důvěru nezklamat!

Věřím, že i Vy se stanete spokojenými klienty kanceláře AZURO reality.

Vaše průvodkyně realitním obchodem Lenka Zapletalová
Máte dotaz? Napište nám

Máte dotaz? Napište nám