realitní kancelář GARTAL Management a.s.

GARTAL Management a.s.

realitní kancelář GARTAL Management a.s.

Kontaktovat kancelář Volejte: 840 400 440

GARTAL Management a.s. logo
59 spokojených
klientů
500 uskutečněných
obchodů
48 nemovitostí
v nabídce
Kontakt

Kontakty (sídlo RK)

Telefon: 840 400 440
E-mail: info@gartal.cz
Adresa: Kovářská 2537/5, Praha 9 - Libeň, 190 00
Web: http://www.gartal.cz  
Kontakt

Hodnocení klientů

Zatím není dostatečný počet hodnocení
Kontakt

Specializace



Byty, Developerské projekty, Komerční nemovitosti

Prodej
Kontakt

Kraje/okresy působnosti

Hlavní město Praha, Středočeský

Kontakt

Motto

Věříme v dlouhodobé hodnoty. Bydlení mezi takové hodnoty nepochybně patří. Vždy jej budujeme s myšlenkou, že na to, co po sobě zanecháme, chceme být hrdí.
Kontakt

Jazyková vybavenost

angličtina, ruština

Realitní kancelář GARTAL Management a.s.

Development je rozvoj k dokonalejší formě. Alespoň tak jej chápeme v developerské skupině GARTAL. Zakládáme si na vysoké kvalitě našich projektů i života v jejich okolí. Využíváme moderní technologie, které zvyšují komfort bydlení, stejně jako inovace, jež podporují udržitelnost bydlení a šetří životní prostředí. Více než jiní dbáme na optimální využití prostoru.
Klient a jeho spokojenost jsou pro nás na prvním místě. Poskytujeme komplexní servis od poradenství s výběrem bytu až po financování nákupu prostřednictvím GARTAL hypotéky. O vše se postará náš zkušený prodejní tým. Vztah s klientem stavíme na férovosti a transparentnosti, které řadíme mezi základní firemní hodnoty.
O tom, jak naplňujeme naši filozofii, vypovídají naše výsledky. Na trhu jsme od roku 2002. Máme za sebou celou řadu úspěšných projektů, které jsou oceňovány v odborných soutěžích a v Praze a okolí jsme vybudovali více než 500 nových bytů. Abychom mohli ručit za nejvyšší kvalitu výstavby, je součástí naší developerské skupiny také stavební společnost GARTAL Stavební. Na financování projektů se významně podílí investiční fond GARTAL, který zájemcům o investici nabízí příležitost s velmi zajímavým zhodnocením.
Máte dotaz? Napište nám

Máte dotaz? Napište nám