realitní kancelář NRG International Realty

NRG International Realty

realitní kancelář NRG International Realty

Kontaktovat kancelář Volejte: 722 633 580

NRG International Realty logo
367 nemovitostí
v nabídce
Kontakt

Kontakty (sídlo RK)

Telefon: 722 633 580
E-mail: info@nrgreality.cz
Adresa: Kutnohorská 10/55, Dolní Měcholupy, 111 01
Web: https://www.nrgreality.cz  
Kontakt

Hodnocení klientů

Zatím není dostatečný počet hodnocení
Kontakt

Motto

Naším posláním je pomoct každému najít si své místo k životu.

Realitní kancelář NRG International Realty

Společnost NRG International Realty spojuje špičkové talenty z oboru realit. Jsme rozmanitý tým lidí s jednotnou vizí.
Naši makléři jsou důvěryhodní poradci, kteří pomáhají všem, od začínajících kupujících až po zkušené prodávající, činit lepší a informovanější rozhodnutí ohledně realit. Mají velké znalosti lokality, ve kterých působí a schopnost vyjednat správnou prodejní cenu mezi kupujícím a prodávajícím.
Ke každému klientovi přistupujeme individuálně a aktivně. Provedeme Vás celým procesem prodeje či nákupu nemovitosti. Naším cílem je zajištění hladkého průběhu obchodu a zkrácení doby prodeje na minimum. Dosahujeme toho kombinací profesionálního přístupu a moderních postupů při prodeji nemovitosti. Spolehnout se můžete na každého z našich více než 100 obchodníků po celé ČR.
Naši makléři jsou nejen dobří obchodníci, ale mají také zkušenosti z marketingu a ovládají kompletní problematiku realitních transakcí. Navíc, ti nejlepší makléři inspirují všechny ostatní, a proto se jako společnost posouváme neustále dopředu.
Vnímáme obecnou možnou nedůvěru v práci realitních makléřů, proto u nás veškeré služby plníme na základě vzájemné smlouvy. Vy tak máte 100% jistotu, že pro Vás odvedeme kvalitní služby a v plném rozsahu. Díky našim makléřům, propracovaným postupům a službám proměňujeme realitní zkušenosti na pozitivní.
Máte dotaz? Napište nám

Máte dotaz? Napište nám