realitní kancelář RELIA s.r.o.

RELIA s.r.o.

realitní kancelář RELIA s.r.o.

Kontaktovat kancelář Volejte: +420 485 103 135

RELIA s.r.o. logo
62 nemovitostí
v nabídce
Kontakt

Kontakty (sídlo RK)

Telefon: +420 485 103 135
E-mail: reality@relia.cz
Adresa: 8. března 12/3, Liberec, 460 01
Web: http://www.relia.cz  
Kontakt

RELIA PardubicePobočka (kontaktní místo)
Lázně Bohdaneč

RELIA Pardubice
Lázně Bohdaneč

E-mail: malek@relia.cz
Adresa: Šípkova 81, Lázně Bohdaneč, 533 41
Kontakt

Relia realityPobočka (kontaktní místo)
Liberec

Kontakt

Relia TeplicePobočka (kontaktní místo)
Teplice

Relia Teplice
Teplice

E-mail: cechova@relia.cz
Adresa: Masarykova tř. 2462/55, Teplice, 415 01
Kontakt

Hodnocení klientů

Zatím není dostatečný počet hodnocení
Kontakt

Kraje/okresy působnosti

Liberecký, Pardubický, Ústecký

Realitní kancelář RELIA s.r.o.

Jsme regionální realitní kancelář střední velikosti, která se může pochlubit bohatou historií (založená 1992) a širokou škálou zkušeností. Naše kořeny sahají až do doby zrodu realitního trhu v České republice, což nás řadí mezi jeho nejstarší aktéry.

Naším posláním je provádět obchod s nemovitostmi na nejvyšší možné úrovni. Ať už jde o prodej nebo pronájem, jsme na trhu známi tím, že jsme úspěšně zprostředkovali tisíce takových transakcí. Tato čísla svědčí o naší schopnosti, odhodlání a profesionalitě.

Při své práci těžíme z našich rozsáhlých zkušeností, ale zároveň neustále sledujeme nejnovější trendy v oboru. Jsme přesvědčeni, že jen tak můžeme poskytnout našim klientům tu nejlepší službu. Proto využíváme nejmodernější metody prodeje a neustále se vzděláváme.

Náš tým tvoří skupina makléřů, kteří pracují týmově a navzájem se podporují. Někteří z nich jsou dokonce tak úspěšní, že se od počátku existence soutěže Realiťák roku v České republice účastní a ve svých regionech opakovaně obsazují první místa.

Nicméně, naše největší výhrou jsou naše reference. Pracujeme hlavně na základě doporučení, což nám dává jistotu, že naši klienti jsou s našimi službami skutečně spokojeni. A jejich spokojenost je pro nás tou nejlepší odměnou. Je to důkaz, že děláme svou práci dobře, a motivace k tomu, abychom se neustále zlepšovali. Naši spokojení klienti se k nám stále vracejí, což nás těší a zároveň nám dává pocit odpovědnosti.

Majitelé naší firmy jsou přímo zapojeni do řízení realitní společnosti RELIA s.r.o., a tudíž nesou odpovědnost za její fungování, reputaci a úspěšnost.
Máte dotaz? Napište nám

Máte dotaz? Napište nám