realitní kancelář fondrealit.cz s.r.o.

fondrealit.cz s.r.o.

realitní kancelář fondrealit.cz s.r.o.

Kontaktovat kancelář Volejte: 380 405 390

fondrealit.cz s.r.o. logo
711 nemovitostí
v nabídce
Kontakt

Kontakty (sídlo RK)

Telefon: 380 405 390
E-mail: info@fondrealit.cz
Adresa: Rybná 669/4, Praha 1 - Staré Město, 110 00
Web: http://www.fondrealit.cz  
Kontakt

Hodnocení klientů

Zatím není dostatečný počet hodnocení
Kontakt

Specializace



Pozemky, Byty, Domy, Komerční nemovitosti, Ostatní

Prodej, Pronájem
Kontakt

Motto

ZA VŠE, CO NABÍZÍME, RUČÍME A STOJÍ ZA NÁMI SPOKOJENÍ KLIENTI
Kontakt

Jazyková vybavenost

angličtina

Realitní kancelář fondrealit.cz s.r.o.

FondRealit.cz je ryze česká dynamická společnost zabývající se koupí a prodejem nemovitostí, jejich správou a údržbou. Jsme na trhu již více než 10 let a úspěšně jsme realizovali už tisíce realitních obchodů pro naše klienty. Výrazným rysem společnosti je skutečnost, že firma zastupuje přímo velké zemědělské společnosti. Případná investice a nákup vámi vybrané a vhodné nemovitosti proběhne v co nejkratší možné době.

Jsme více než obchodník s pozemky
Díky naší dlouholeté zkušenosti se dokážeme snáze přizpůsobit aktuálním potřebám zákazníků a situaci na trhu. O pozemcích a zemědělské půdě víme vše a náš tým odborníků je tady pro vás a vždy jsme připraveni vám pomoci.

Na co se specializujeme?
Zaměřujeme se převážně na zemědělské pozemky, které vždy tvořily většinu námi nabízených pozemků, protože v nich vidíme největší potenciál. Považujeme se tedy v této oblasti za specialisty a skutečné profesionály se znalostí trhu. Nicméně najdete v naší nabídce i široké spektrum dalších nezemědělských pozemků se širokou škálou jejich využití, včetně pozemků stavebních. Okrajově jsou v naší nabídce rekreační objekty, či developerské projekty.

Kdo jsou naši zákazníci?
Máme široké spektrum klientů. Naši zákazníci jsou jednotlivci, zemědělci, skupiny ale i firmy (většinou, hospodářské a hlavně zemědělské). Poslední dobou máme však velké množství již zmíněných jednotlivců a obyčejných lidí, kteří hledají výhodné, bezpečné a spolehlivé nákupy pozemků či investice do zemědělských a stavebních pozemků.
Máte dotaz? Napište nám

Máte dotaz? Napište nám