realitní kancelář JJ Reality

JJ Reality

realitní kancelář JJ Reality

Kontaktovat kancelář Volejte: 777 161 409

JJ Reality logo
800 spokojených
klientů
430 uskutečněných
obchodů
5 nemovitostí
v nabídce
Kontakt

Kontakty (sídlo RK)

Telefon: 777 161 409
E-mail: jjrealityplzen@gmail.com
Adresa: Nepomucká 118/53, Plzeň, 326 00
Web: http://www.jjrealityplzen.cz  
Kontakt

Hodnocení klientů

Zatím není dostatečný počet hodnocení
Kontakt

Specializace



Pozemky, Byty, Domy, Developerské projekty, Chaty, Ostatní

Prodej, Pronájem
Kontakt

Kraje/okresy působnosti

Plzeňský, Hlavní město Praha

Kontakt

Motto

Reality srdcem - Vaše spokojenost a nalezení přesného řešení situace Vám na míru je naší prioritou

Realitní kancelář JJ Reality

Jsme mladá realitní kancelář, ale náš „nízký věk“ neznamená nulové zkušenosti. Ve skutečnosti je to přesně naopak. Máme více než 20 let zkušeností z realitního i finančního trhu. Naše služby jsme rozšířili i na developerské projekty. Cizí nám není ani nová výstavba ve spolupráci s menšími investory.

Vlastní realitní kancelář jsme založili proto, abychom své vědomosti a zkušenosti mohli uplatňovat tak, jak si žádá konkrétní situace a ne tak, abychom zapadali do škatulek, jako někteří „specialisté“. Vaše spokojenost a nalezení přesného řešení situace Vám na míru je naší prioritou. Empatie je nedílnou součástí našich jednání a i díky ní (a samozřejmě díky našim mnohaletým zkušenostem a znalostem oboru) se nám daří nacházet cestu i tam, kde se to zdá být nemožné. S námi zvládnete prodej, pronájem i koupi nemovitosti určené k bydlení či investici.

Každý náš krok Vám transparentně a lidsky vysvětlíme a procesem Vás provedeme na vysoce profesionální úrovni. Součástí našich služeb je kromě realit i poradenství a finanční a právní služby.

Komunikace je základem každého dobrého (nejen obchodního) vztahu a proto jsme Vám k dispozici téměř kdykoliv a vaše dotazy zodpovíme v co nejkratší možné době.
Máte dotaz? Napište nám

Máte dotaz? Napište nám