realitní kancelář RE | Partners

RE | Partners

realitní kancelář RE | Partners

Kontaktovat kancelář Volejte: +420 602 304 070

RE | Partners logo
15 referencí
37 nemovitostí
v nabídce
Kontakt

Kontakty (sídlo RK)

Telefon: +420 602 304 070
E-mail: info@REpartners.cz
Adresa: Národní 39, Praha 1, 11000
Web: https://www.REpartners.cz  
Kontakt

Hodnocení klientů

Kontakt

Motto

Výjimečné realitní služby!

Realitní kancelář RE | Partners

Na prvním místě je u všech našich makléřů kvalita, kterou poskytují svým klientům. Kvalita naší služby prostupuje vším co děláme, jak uvažujeme, jak se chováme a jak působíme na své okolí.

Kvalita je pro nás vším. Pro tu nejlepší - výjimečnou realitní službu bychom se rozkrájeli.

Kvalita pro nás není jen slovo, jsou to postupy, produkty, chování, strategie a vše co jsme se za více než 19 let na profesionálním realitním trhu naučili a nyní to předáváme našim klientům. Slovo kvalita pro nás není jen prázdným slovem. Máme jasné standardy a produkty, které vždy směřují jen a jen k té nejvyšší kvalitě. Nic než to nejlepší pro nás není dobré!

Vše je u nás samozřejmostí a pomocí těchto kvalitativních standardů poskytujeme pouze výjimečné služby na realitním trhu a tím měníme realitní prostor v lepší místo. Věříme a děláme vše tak, aby se stala profese realitního makléře důstoujnou profesí a aby byl realitní makléř vnímán jako někdo kdo pomáhá svými znalostmi a zkušenostmi při realitní transakci, tak aby se z ní nestala noční můra, ale naopak nezapomenutelný pozitivní zážitek. Jen tak se k nám budou klienti vracet a to je náš cíl.

Výjimeční makléři si uvědomují, že pro většinu našich klientů je prodej nebo koupě nemovitosti životní událostí a v mnoha případech i největší finanční transakce jejich života, vždyť bydlení je pro každého z nás jednou z nejdůležitějších věcí v životě a proto přistupujeme ke klientům vždy individuálně, profesionálně a ctíme pravidlo, že my nemovitosti neprodáváme, my totiž nejsme jejich vlastníky. Prodat svou nemovitost mohou pouze jejich majitelé a my jsme zde proto, abychom majiteli poskytli špičkový servis, vytvořili podmínky, zastupovali ho a radili mu tak, aby mohl prodat svou nemovitost co nejvýhodněji a mohl jí prodat bezpečně!

My jsme výjimeční poradci prodávajících!

Přesvěčte se o našich kvalitách s některým z našich výjimečných makléřů. Pozvěte si některého z našich makléřů na nezávaznou schůzku, zjistěte co pro vás může udělat a poté se rozhodněte, jestli je to ten správný makléř, který bude zastupovat a hájit vaše zájmy při vaší realitní transkaci!
Máte dotaz? Napište nám

Máte dotaz? Napište nám