realitní kancelář Reality na klíč

Reality na klíč

realitní kancelář Reality na klíč

Kontaktovat kancelář Volejte: 774 910 770

Reality na klíč logo
1042 spokojených
klientů
3575 uskutečněných
obchodů
4 nemovitostí
v nabídce
Kontakt

Kontakty (sídlo RK)

Telefon: 774 910 770
E-mail: horova@realitynaklic.eu
Adresa: Metodějova 1467/5, Praha 11, 149 00
Web: https://www.realitynaklic.eu  
Kontakt

Hodnocení klientů

Zatím není dostatečný počet hodnocení
Kontakt

Specializace



Pozemky, Byty, Domy, Komerční nemovitosti, Developerské projekty

Prodej, Pronájem
Kontakt

Kraje/okresy působnosti

Hlavní město Praha, Středočeský, Jihočeský kraj

Praha 1, Praha 3, Praha 4, Praha 5, Praha 6, Praha 7, Praha 8, Praha 9, Praha 10, Benešov, Beroun, Mělník, Mladá Boleslav, Nymburk, Praha-východ, Praha-západ, Příbram, Hradec Králové, Praha 2, Písek
Kontakt

Motto

Ten pocit, když zjistíte, že Vaše práce má opravdový smysl, je k nezaplacení!
Kontakt

Jazyková vybavenost

angličtina, němčina

Realitní kancelář Reality na klíč


Pokud potřebujete dobře a kvalifikovaně prodat, koupit byt, dům, pozemek, chatu, chalupu nebo jen bezplatně poradit, jsme Vám k dispozici NON-STOP na tel. +420774910770.

Jsme česká, realitní kancelář „Reality na klíč“, která vznikla v roce 2021. Důvod byl ten, že chceme zajistit klientům osobní, maximální servis. Naší prioritou je spolehlivost, čestnost, lidský přístup a v neposlední řadě spokojený klient. Není nic lepšího, než když vidíte spokojenou rodinu, které jste zajistili bydlení, nebo naopak, pomohli ji prodat nemovitost.

Jsem Marcela Horová, certifikovaná realitní makléřka (MMR-66-042-M) s 16-ti letou praxí pro Prahu a Středočeský kraj a vedoucí kanceláře. Samozřejmě, nemáme problém se ujmout  nemovitosti i z jiných koutů republiky, nebo poskytnout bezplatné poradenství. Máme za sebou velké množství úspěšně realizovaných obchodů a mnoho spokojených klientů, kteří nás dále doporučují nebo se nám po čase vracejí. Vybudovat si takovou širokou základnu spokojených klientů vyžaduje dlouhodobou poctivou práci, která nás těší a ve které chceme dále pokračovat.

Našim klientům nabízíme: bezplatné, odborné poradenství, kvalitní inzerci na několika předních serverech,  bezplatné odhady nemovitostí, právní služby, smlouvy, které jsou připraveny každému klientovi na míru našimi zkušenými odborníky s právním vzděláním, bezpečnou úschovu financí, vklad na katastr. Chráníme zájmy obou smluvních stran a dbáme na kompletní bezpečnost realitních obchodů, včetně finančních toků. Dále nabízíme home staging, investice, finanční služby, hypotéky, které Vám zajistí zkušený, finanční poradce. Spolupracujeme se Všemi bankovními ústavy. Zajistíme Vám technický audit, PENB a Energetický štítek (posudek), odhady nemovitostí, geodetické služby, stavební a pozemní práce, elektroinstalace, stěhování, tesařské práce - dřevostavby a odstraňování vlhkosti staveb.
Spolupracujeme i s jinými realitními kancelářemi.
Máte dotaz? Napište nám

Máte dotaz? Napište nám