realitní kancelář EBM Group

EBM Group

realitní kancelář EBM Group

Kontaktovat kancelář Volejte: 603 190 703

EBM Group logo
25 nemovitostí
v nabídce
Kontakt

Kontakty (sídlo RK)

Telefon: 603 190 703
E-mail: prodej@ebmgroup.cz
Adresa: Na Valentince 3336/4 (budova FIVE), Praha 5 - Smíchov, 150 00
Web: http://www.ebmgroup.cz  
Kontakt

Hodnocení klientů

Zatím není dostatečný počet hodnocení
Kontakt

Specializace



Developerské projekty, Byty, Domy, Komerční nemovitosti

Prodej
Kontakt

Motto

Tvoříme krásná místa pro život
Kontakt

Jazyková vybavenost

angličtina

Realitní kancelář EBM Group

Na začátku bylo nadšení otce a syna vytvořit špičkovou developerskou společnost a připravovat promyšlené developerské projekty s vysokou přidanou hodnotou, které zlepšují nejen kvalitu života, ale i prostředí, ve kterém se nacházejí. Bylo nutné přesvědčit obchodní partnery, banky i zaměstnance, že ambice, které máme, jsme schopni naplnit a naše sny uskutečnit.

Prvním vlastním realizovaným projektem byl bytový dům Novostrašnická. Po něm následovalo několik center bydlení pro seniory a apartmánový dům Lakepark Residence. Podařilo se nám získat nezbytné zkušenosti a dokázali jsme, že jsme schopni vytvořit to, co jsme si řekli na začátku. Prodej celého portfolia center bydlení pro seniory včetně provozovatele služeb společnosti GrandPark se stal základem pro rozvoj společnosti a realizaci dalších rezidenčních projektů.

Výstavbu více než 700 bytů připravujeme v Kladně - Rezidenci Engerth a velký městotvorný projekt Stromovka Kladno. Na kvalitní a moderní rodinné domy jsme se zaměřili projekty Villa Resortů. Na první úspěšně dokončený Villa Resort Kolovraty navazují projekty Villa Resort Beroun i Villa Resort Jinočany. V Praze jsme dokončili po všech stránkách výjimečný projekt Erbenova Rezidence, zahájili jsme prodej projektů Krčská zahrada a X3K a připravujeme projekt Rezidence Mečíkova. Na břehu Máchova jezera jsme dokončili apartmány Lakepark Residence a připravujeme zde luxusní rekreační projekt Valmont.
Máte dotaz? Napište nám

Máte dotaz? Napište nám