realitní kancelář JAVAKO s.r.o.

JAVAKO s.r.o.

realitní kancelář JAVAKO s.r.o.

Kontaktovat kancelář Volejte: 606 061 717

JAVAKO s.r.o. logo
5 nemovitostí
v nabídce
Kontakt

Kontakty (sídlo RK)

Telefon: 606 061 717
E-mail: info@nahurce.cz
Adresa: Hůrka 39, Horní Planá, 382 26
Web: http://www.nahurce.cz  
Kontakt

Hodnocení klientů

Zatím není dostatečný počet hodnocení
Kontakt

Specializace



Byty, Domy, Developerské projekty

Prodej, Pronájem
Kontakt

Kraje/okresy působnosti

Jihočeský kraj

Kontakt

Motto

CELOROČNÍ MÍSTO PRO VÁŠ ODPOČINEK
Kontakt

Jazyková vybavenost

angličtina

Realitní kancelář JAVAKO s.r.o.

Daleko za ruchem města a chytrou investici, to vám nabízí apartmány v apartmánovém domě a dvojdomech Na Hůrce. Na svou pravidelnou cestu z města na přehradu Lipno se budete moci vydat kdykoliv.

Pro svůj relax na Lipně si můžete vybrat mezi 2 typy nemovitostí. Na Hůrce máme apartmánový dům, ve kterém naleznete 8 nových apartmánů (dispozice 1kk, 2kk, 3kk) a tři dvojdomy, ve kterých je 6 apartmánů (o dispozici 4kk). To vše je aktuálně v prodeji.

INVESTOREM PROJEKTU NA HŮRCE JE FIRMA JAVAKO s.r.o., JEJÍŽ MAJITELÉ MAJÍ PŘES 20 LET ZKUŠENOSTÍ S VÝSTAVBOU A PROVOZOVÁNÍM BYTOVÝCH, NEBYTOVÝCH A REKREAČNÍCH PROSTOR.

Těžištěm jejich stavební a provozní činnosti jsou především jižní Čechy, konkrétně město Tábor a jeho okolí. Zde byl v minulosti například dokončen projekt přestavby bytového domu v historické části Tábora zvané Staré město, kde byl kladen důraz na zachování rázu původní dobové architektury. V současné době se dokončuje výstavba bytového domu s 21 byty v Táboře. Dále je v provozu polyfunkční dům s obchody a byty v tomto městě.
Máte dotaz? Napište nám

Máte dotaz? Napište nám