realitní kancelář KRÁSA BYDLENÍ

KRÁSA BYDLENÍ

realitní kancelář KRÁSA BYDLENÍ

Kontaktovat kancelář Volejte: 774 739 539

KRÁSA BYDLENÍ logo
1 referencí
139 nemovitostí
v nabídce
Kontakt

Kontakty (sídlo RK)

Telefon: 774 739 539
E-mail: info@krasabydleni.cz
Adresa: Tylova 1136/6, Olomouc, 779 00
Web: https://www.krasabydleni.cz  
Kontakt

Hodnocení klientů

Zatím není dostatečný počet hodnocení
Kontakt

Specializace



Pozemky, Byty, Domy, Komerční nemovitosti, Developerské projekty

Prodej, Pronájem
Kontakt

Kraje/okresy působnosti

Olomoucký, Jihomoravský kraj, Moravskoslezský, Zlínský, Pardubický

Kontakt

Motto

Na reality Olomouc jsme specialisté!

Realitní kancelář KRÁSA BYDLENÍ

Naše realitní kancelář vznikla na základě praktických zkušeností při prodeji nemovitostí, na trhu se pohybujeme od roku 2006.

Naším cílem je profesionální přístup k našim klientům a jejich maximální spokojenost s našimi službami, protože chápeme, že bydlení je jedna z nejdůležitějších lidských potřeb a pro spoustu lidí je prodej i koupě nemovitosti srdcovou záležitostí.

Jsme řádnými členy Hospodářské komory České republiky a při své činnosti se držíme zásad Etického kodexu člena Hospodářské komory ČR. Jsme si vědomi, že dodržováním stanovených pravidel a sounáležitost k Hospodářské komoře nás řadí mezi důvěryhodné subjekty podnikatelského stavu.

Pro naše klienty nabízíme znalecké posudky a tržní odhad nemovitostí, oddlužení nemovitosti, vypracování daňového přiznání k dani z převodu nemovitostí, právní a daňové poradenství, vyhotovení kupní smlouvy a smlouvy o úschově peněz u nezávislých advokátů, vyhotovení návrhu vkladu do katastru nemovitostí. Základním pilířem naší realitní kanceláře je i spolupráce s renomovanými advokátními kancelářemi např. JUDr. Leoše Viktorina, kde naší klienti mají opravdu nadstandardní právní servis a poradenství. Díky této nadstandardní spolupráci můžeme prohlásit, že k dnešnímu dni máme v nabídce cca 190 nemovitostí, které exkluzivně nabízíme a vše zvládáme ve dvou lidech, což našim klientům přináší osobní kontakt a díky nízkým nákladům na zprostředkování prodeje i rychlý a bezpečný prodej a koupě nemovitosti.

Našich klientů si opravdu vážíme a pečujeme o ně, aby se pro ně koupě či prodej domu, bytu, pozemku stal skutečně pohodový a bezproblémový.

Přispíváme a podílíme se, nemalou měrou, na charitativní činnost. Víme, že v životě jsou významnější a důležitější činnosti a člověk by měl myslet i na ty, kteří neměli to štěstí, aby dělali v životě to, co je baví a naplňuje.

Pevně věříme, že se i nadále na nás budete s důvěrou obracet na naši RK KRÁSA BYDLENÍ a využívat našich služeb.

Jsme certifikovaná realitní kancelář. Certifikát byl vydán Asociací realitních kanceláří České republiky.
Máte dotaz? Napište nám

Máte dotaz? Napište nám