realitní kancelář SATPO - SATPO management, s.r.o.

SATPO - SATPO management, s.r.o.

realitní kancelář SATPO - SATPO management, s.r.o.

Kontaktovat kancelář Volejte: 702 205 205

SATPO - SATPO management, s.r.o. logo
15 nemovitostí
v nabídce
Kontakt

Kontakty (sídlo RK)

Telefon: 702 205 205
E-mail: prodej@satpo.cz
Adresa: Holečkova 3331/35, Praha 5, 150 00
Web: http://www.satpo.cz  
Kontakt

Hodnocení klientů

Zatím není dostatečný počet hodnocení

Realitní kancelář SATPO - SATPO management, s.r.o.

Společnost SATPO působí na českém trhu jako developer, investor a poskytovatel služeb v oblasti rezidenčních nemovitostí od roku 1994. Převážně v Praze se specializuje na výstavbu a prodej prémiových nemovitostí.

Veškeré návrhy, pragmatická konstrukční řešení inspirovaná složitostí městského prostředí a finální dokončení představují podpis společnosti SATPO. Díky integraci okolních staveb neopomíjí význam historického kontextu, přitom plně respektuje moderní architekturu ve spojení se sociálními vlivy. V rámci poskytovaných služeb nabízí společnost i komplexní realitní a developerské služby vlastníkům nemovitostí a investuje do oblasti existujících rezidenčních nemovitostí. Vytváří atraktivní příležitosti pro investory do rezidenčních nemovitostí.

Profesionální prodejní tým je zkušeným rádcem při výběru nového bydlení a nabízí veškeré služby spojené s výběrem, pořízením a financováním bydlení, zprostředkování prodeje či pronájmu nemovitostí, možnost klientských změn a interiéru na klíč včetně doplňkových služeb v příjemném prostředí prodejního centra SATPO.
Máte dotaz? Napište nám

Máte dotaz? Napište nám