realitní kancelář SEA.investments s.r.o.

SEA.investments s.r.o.

realitní kancelář SEA.investments s.r.o.

Kontaktovat kancelář Volejte: 606 073 939

SEA.investments s.r.o. logo
88 nemovitostí
v nabídce
Kontakt

Kontakty (sídlo RK)

Telefon: 606 073 939
E-mail: info@sea.investments
Adresa: Nádražní 344/23, Praha 5 - Smíchov, 150 00
Web: http://www.sea.investments  
Kontakt

Hodnocení klientů

Zatím není dostatečný počet hodnocení
Kontakt

Specializace



Byty, Domy

Prodej, Pronájem
Kontakt

Motto

Prodejem nemovitosti naše služby teprve začínají
Kontakt

Jazyková vybavenost

angličtina

Realitní kancelář SEA.investments s.r.o.

Vítejte! Představujeme vám společnost SEA investments s.r.o., profesionály v oboru zprostředkování prodeje pečlivě vybraných a ověřených nemovitostí u moře. Jsme zde, abychom vám poskytli kompletní servis v rámci nákupu a následné péče o vaši novou nemovitost, včetně možnosti případného pronájmu.

Naše firma se pyšní vlastnictvím kanceláří a týmem odborníků v každé oblasti, ve které nabízíme nemovitosti. Naši kolegové mají rozsáhlé znalosti a mnoholeté zkušenosti z daných lokalit, což nám umožňuje poskytnout vám nejlepší možnou péči a radu.

Spolupracujeme s nejlepšími místními společnostmi, které se specializují na renovace, opravy, vybavení a další služby, které nabízíme k bytům. Máme s nimi smluvní dohody, což zaručuje vysokou kvalitu a profesionalitu poskytovaných služeb. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a proto jsme se zavázali k nadstandardnímu servisu, který je pro nás samozřejmostí.

Věříme v kvalitu a důvěryhodnost našich nabídek, a proto všechny nemovitosti, které zprostředkováváme, podléhají přísným interním kritériím a důkladné kontrole. Jsme pevně přesvědčeni, že bychom našim zákazníkům neměli nabízet nic, do čeho bychom sami neinvestovali.

Pokud hledáte nemovitost u moře, můžete se spolehnout na naši odbornost, zkušenosti a osobní přístup. SEA investments s.r.o. je tu proto, aby vám usnadnila cestu ke splnění vašich snů o vlastním příbytku u moře.
Máte dotaz? Napište nám

Máte dotaz? Napište nám