realitní kancelář Transparent reality s.r.o.

Transparent reality s.r.o.

realitní kancelář Transparent reality s.r.o.

Kontaktovat kancelář Volejte: 608 995 000

Transparent reality s.r.o. logo
250 nemovitostí
v nabídce
Kontakt

Kontakty (sídlo RK)

Telefon: 608 995 000
E-mail: info@transparentreality.cz
Adresa: Prosecká 524/26, Praha 8 - Libeň, 180 00
Web: http://www.transparentreality.cz  
Kontakt

Hodnocení klientů

Zatím není dostatečný počet hodnocení
Kontakt

Specializace



Byty, Domy, Chaty, Pozemky, Komerční nemovitosti, Ostatní

Prodej, Pronájem
Kontakt

Motto

… posaďte se a my Vás provedeme světem realit
Kontakt

Jazyková vybavenost

angličtina, italština, francouzština

Realitní kancelář Transparent reality s.r.o.

Transparent reality
Chcete mít vše, tak jak má být? Rádi byste vysněnou nemovitost u moře nebo kousek od sjezdovky? Preferujete Chorvatsko, Španělsko nebo radši Itálii? Zima už tu není taková a tak preferujete apartmán nebo horskou chatu v Alpách? Chcete mít jistotu, že proběhne vše hladce a bez komplikací. A s dokonalým servisem? Obraťte se na nás. Rádi Vám splníme Vaše představy.

V realitním prostředí se pohybujeme od roku 2006. Zajišťujeme prodej a nákup nemovitostí v České republice i zahraničí, financování nemovitostí, ocenění, konzultace a právní servis.

Od standardního zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí jsme postupně přecházeli na mnohem složitější situace. Mezi ně patří prodeje v exekučním, insolvenčním nebo konkurzním řízení. Věnujeme se i výkupům nemovitostí. Samozřejmostí jsou teoretické, praktické a právní znalosti a zkušenosti. Prodávajícím se snažíme nemovitosti prodat za co nejvyšší možnou cenu. Na druhou stranu kupujícím se snažíme poradit, jak nemovitost získat co nejlevněji.

U všech klientů zajišťujeme servis dle požadavků od jednoduchých úkonů až po kompletní servis s minimálním podílem součinnosti klienta. Ve své praxi jsme zajišťovali prodeje nemovitostí za několik desítek tisíc ale i za desítky i stovky milionů korun.
Máte dotaz? Napište nám

Máte dotaz? Napište nám