realitní kancelář VOYTA reality s.r.o.

VOYTA reality s.r.o.

realitní kancelář VOYTA reality s.r.o.

Kontaktovat kancelář Volejte: 777 316 240

VOYTA reality s.r.o. logo
29 nemovitostí
v nabídce
Kontakt

Kontakty (sídlo RK)

Telefon: 777 316 240
E-mail: info@voytareality.cz
Adresa: Mrázova 845/9, Litoměřice - Předměstí, 412 01
Web: http://www.voytareality.cz  
Kontakt

Hodnocení klientů

Zatím není dostatečný počet hodnocení
Kontakt

Specializace



Pozemky, Byty, Domy, Chaty, Ostatní

Prodej, Pronájem
Kontakt

Kraje/okresy působnosti

Hlavní město Praha, Středočeský, Jihočeský kraj, Plzeňský, Karlovarský, Ústecký, Liberecký, Královéhradecký, Pardubický, Vysočina, Jihomoravský kraj, Olomoucký, Moravskoslezský

Kontakt

Jazyková vybavenost

angličtina

Realitní kancelář VOYTA reality s.r.o.

Ve společnosti VOYTA reality s.r.o. se cíleně sešli zkušení realitní makléři, kteří mají za sebou mnoho let úspěšné práce v oboru realitního zprostředkování a spojuje je především stejný pohled na to, jak by měl realitní obchod vypadat. Nabízíme Vám proto poctivé a férové realitní služby a k tomu veškerý právní, finanční a poradenský servis. Vsaďte na naši slušnost a lidské jednání. Individuální přístup u nás není jen otřepanou frází. Každý z našich klientů je jiný a každému se také věnujeme osobně. Nesoustředíme se na množství realizovaných obchodních případů, ale na dokonalé provedení každého z nich. Díky mnohaletým zkušenostem z oboru víme, jak pro vás najít nejvýhodnější řešení a udělat maximum pro vaši spokojenost. Pracujeme po celém území České republiky, v případě potřeby Vám pomůžeme s realitním obchodem i na Slovensku.

Zavazujeme se poskytovat našim klientům co možná nejvyšší úroveň služeb v oblasti zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí, a to s ohledem na individuální potřeby a zájmy každého z nich. Intenzivně se snažíme porozumět všem individuálním potřebám našich klientů a podle toho je uspokojit. Nikdy nezklameme důvěru, kterou v nás naši klienti vkládají.

Usilujeme o co nejvyšší úroveň odborného vzdělávání, včetně právních a technických znalostí a stejně tak se snažíme uplatňovat veškeré dostupné technické inovace tak, abychom mohli co nejlépe prospět svým klientům.

Velký důraz klademe i na morální hodnoty a obchodní etiku. Jsme přesvědčeni o tom, že jen bezvýhradná poctivost v jednání nám může přinést trvalý úspěch.

Věříme, že náš systém práce přináší klientům skutečné hodnoty a velmi si vážíme respektu, který jsme získali u našich klientů i našich konkurentů.
Máte dotaz? Napište nám

Máte dotaz? Napište nám