RealityMIX.cz

2Barevné Letňany zahajují po 5 měsících prodej finální etapy

2Barevné Letňany zahajují po 5 měsících prodej finální etapy

Nebývá zvykem, aby developer zahajoval během jednoho půlroku prodej dvou etap v jednom projektu, zatímco další etapa byla právě zkolaudována. Na 2Barevných Letňanech se tomu tak ale stalo. V červnu byla uvedena do prodeje II. etapa čítající 48 bytů, která po 5 měsících hlásí 30 % prodáno. V srpnu zkolaudovaná I. etapa nabízející 69 bytů je téměř vyprodaná a nyní v listopadu byla uvedena na trh III. etapa v počtu 94 bytů.

Společnost Trigema tak vychází vstříc poptávce klientů po nízkoenergetickém bydlení a pro velký zájem uvádí na trhu v krátkém časovém odstupu již III. etapu. Čím se tato etapa vyznačuje? „Ve III. etapě pokračujeme nejenom v zavedeném nízkoenergetickém standardu, ale zároveň se snažíme o skloubení předností obou předchozích etap. Vybrali jsme oblíbené dispozice bytů a pokračujeme v modulovém bydlení, které se osvědčilo na II. etapě.“

„Lidé vnímají, že bydlení není jen o jednorázové koupi, ale častokrát je to rozhodnutí na celý život. Proto oceňují přizpůsobení bytu dle jejich aktuálních potřeb nebo skutečnou kvalitu provedení,“ uvádí Ing. Marcel Soural, předseda představenstva společnosti Trigema a.s., pod níž projekt 2Barevné Letňany spadá.

Nejen příznivé prodeje potvrzují vhodně zvolenou strategii. Na počátku listopadu byla I. etapa projektu oceněna v prestižní soutěži Best of Realty – Nejlepší z realit. Cena byla udělena za „realizaci kvalitního nízkoenergetického projektu s výborným komerčním výsledkem. “Projekt podle poroty „smysluplně dotváří započatou koncepci rozsáhlejšího území v osvědčené lokalitě pražských Letňan.“

Na trh tak společnost Trigema a.s. ve III. etapě uvádí byty ve velikosti 1+kk až 5+kk, jejichž dokončení je plánované na konec roku 2014. Ceny bytů začínají již na 1 382 997 Kč včetně DPH. V nabídce jsou byty jak se zahrádkou, tak i s prostornými terasami, byty s možností prostorné šatny či oddělitelné kuchyně. Ke každému bytu náleží sklep, samozřejmostí je skoro u všech bytů balkón.

Díky návaznosti etap mohou zájemci v případě zájmu o nové bydlení k nastěhování ihned zvolit I. etapu, kde se v současné době nachází 5 bytů o dispozicích 3+kk a 4+kk.

Zdroj: www.2barevneletnany.cz

Podobné články