RealityMIX.cz

Apartmány Hrdlička na Slapech: IMMO Building představuje vzorový apartmán a LEXXUS hlásí, že zbývají poslední 3 apartmány

Apartmány Hrdlička na Slapech: IMMO Building představuje vzorový apartmán a LEXXUS hlásí, že zbývají poslední 3 apartmány

26.4.2021: V Apartmánech Hrdlička na Slapech je pro budoucí majitele nově připraven vzorový apartmán, už na toto léto a úplně bez starostí! Útulný design interiéru respektuje dovolenkový koncept celého projektu uprostřed krásné přírody. Hlavními znaky jsou lehkost a minimalismus při maximálním využití prostoru. Obytnou část doplňuje velkorysá terasa, která umožňuje výhled do zeleně a propojuje apartmán s okolím.

Na příjemný obytný prostor s pohovkou, stolkem a židlemi navazuje kuchyňský kout vybavený spotřebiči. Spací patro s manželskou postelí je přístupné po vnitřním schodišti. Koupelna je zařízena sprchovým koutem, umyvadlem, WC a otopným žebříkem. Dostatek úložného prostoru zajišťuje nábytek vyrobený na míru a především velká komora náležící k apartmánu. Příjemnou atmosféru dodávají celému apartmánu stylové dekorace a osvětlení, záclony a závěsy.

„Naším záměrem bylo vybudovat pro klienta útulné a zároveň funkční zázemí, kde nebude třeba dalších časových či finančních investic. Nový majitel si jen vyzvedne klíče a může si užívat. Věříme, že apartmán je také skvělou inspirací, jak lze tento atypický prostor zařídit" uvádí Mgr. Iva Zedníčková z developerské společnosti IMMO Building.

Apartmány Hrdlička reprezentují trendy dnešní doby. Chalupaření 21. století už není o sekání trávníku, ale o svobodě, pohodlí a maximálním odpočinku. Komorní projekt zahrnuje 15 apartmánů s vlastní terasou nebo balkonem a dispozicemi 1+kk až 3+kk. Kompletní údržbu a provoz domu celoročně zajistí správce domu a majitelé apartmánů se tak nemusí o nic starat. Praha je jen 40 minut autem nebo 50 minut pravidelnou autobusovou linkou ze Smíchovského nádraží.

Poslední 3 apartmány k nastěhování toto léto

Se vzrůstající oblibou trávení volného času v Čechách a s blížící se letní sezónou je projekt Apartmány Hrdlička téměř vyprodán. Zbývají poslední tři apartmány k nastěhování už toto léto. Do standardů patří laminátové plovoucí podlahy v obytných částech a dlažba včetně sanity v koupelně a na WC. Celý projekt klade důraz na maximální komfort. Parkování je zajištěno přímo před domem a majitelům bude k dispozici nadstandardní vybavení společných prostor:
- sauna s odpočívárnou
- prádelna s pračkou a sušičkou
- úložné prostory na kola
- topení na dálkové ovládání (Klientem volitelný doplněk)

„Apartmán na Slapech je ideální na celoroční bydlení. Výjimečné okolí a perfektní dostupnost do Prahy atraktivitu projektu výrazně zvyšují. Úspěšnost celého projektu podtrhuje enormní zájem o koupi. K dnešnímu dni zbývají v celém projektu poslední tři apartmány a my se těšíme na spokojené budoucí majitele," říká Denisa Višňovská, Partner LEXXUS.

Apartmány Hrdlička se rodí ze spolupráce trojice LEXXUS, IMMO Building jako investora a EVO invest jako generálního dodavatele. Tato spolupráce se již několikrát osvědčila, např. na čtyřech úspěšně dokončených bytových projektech v Praze.

Video o projektu najdete zde: https://www.youtube.com/watch?v=M5jmancSiMA

Autor textu: Mgr. Denisa Višňovská
Foto: vzorový byt Apartmány Hrdlička

LEXXUS nabízí širokou nabídku nových bytů v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Již od roku 1993 se specializuje na nové byty a je jejich největším prodejcem mezi pražskými realitními kancelářemi. LEXXUS je oblíbenou volbou náročných klientů, požadujících vysokou kvalitu služeb a nabídky.
LEXXUS se rovněž specializuje na consultingové služby spojené s přípravou developerských projektů - posouzení celkové koncepce projektu, návrh bytového mixu, standardu vybavení a prodejních cen za účelem maximalizace zisku developera.

- tisková zpráva -

Zdroj: www.lexxus.cz

Podobné články