RealityMIX.cz

Atriové domy plné světla uprostřed zeleně půvabného parku

Atriové domy plné světla uprostřed zeleně půvabného parku

19.6.2019: Výhled z bytů v novém projektu Riviéra Modřany v Praze 4 překoná máloco. Jedná se o bydlení v otevřeném prostoru údolí řeky, z něhož můžete sledovat protější břeh, Chuchelský háj či nádherné údolí Berounky.

Přímo u pětice domů o pěti nadzemních podlažích se rozprostírá park, jímž prochází cyklostezka vinoucí se podél Vltavy. Najdete zde širokou nabídkou sportovního vyžití, včetně golfu či tenisových kurtů. K výletům a procházkám láká i nedaleká chráněná přírodní památka Modřanské rokle.

Ačkoli je Riviéra Modřany oázou klidu a relaxace, její bezprostřední okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost a rychlé spojení s centrem města. A to jak tramvajemi, tak automobilovou dopravou s napojením na městský okruh a také výpadové trasy dálnic a rychlostních komunikací.

Díky unikátnímu pojetí moderních kompaktních nízkoenergetických domů MINIMAX byty nabízejí opravdu vysoký standard bydlení. Všechny vnitřní prostory jsou světlé a přehledné, nenajdete tu žádná temná zákoutí a budete se zde vždy cítit bezpečně. Byty jsou plánované o dispozicích 1+kk až 4+kk a velikostech od 30 do 100 metrů čtverečních. Každý má prostornou lodžii i vlastní parkovací stání i společnou kočárkárnu. Ke spokojenému životu tu prostě nic nechybí.

Zdroj: Riviéra Modřany

Autor: Komerční prezentace

Podobné články