RealityMIX.cz

Budova BETA je zpátky v rukou PASSERINVEST GROUP

Budova BETA je zpátky v rukou PASSERINVEST GROUP

Česká developerská a investiční společnost PASSERINVEST GROUP úspěšně dokončila akvizici budovy BETA, stojící v areálu BB Centra v pražské Michli. Tuto moderní kancelářskou budovu s pronajímatelnou plochou 19 000 m2 získal PASSERINVEST GROUP zpětným odkupem od společnosti CBRE Property Fund Central and Eastern Europe, řízené CBRE GLOBAL INVESTORS.

Jedná se již o druhou budovu, kterou PASSERINVEST GROUP získala zpět do svého portfolia. V říjnu 2014 byla od investiční společnosti INVESCO Real Estate odkoupena budovu ALPHA.

Budova BETA o devíti nadzemních a třech podzemních podlažích byla osmou budovou dokončenou v rámci multifunkčního BB Centra. Do provozu byla uvedena v roce 2005. Projekt budovy BETA, která je certifikována dle BREEAM (certifikát na úrovni Very Good), pochází z dílny architektonického studia Aulík Fišer architekti.

Kromě moderních materiálů a technologií je budova atraktivní svým flexibilním vnitřním uspořádáním, díky čemuž nabízí kvalitní kancelářské prostory s efektivním rozložením širokých podlaží, která jsou schopná nabídnout flexibilní kanceláře. Stavba má impozantní atrium, přispívající k vynikajícím světelným podmínkám v kancelářích. Budova také disponuje praktickými obchodními prostory v přízemí. Stejně jako další budovy BB Centra má BETA střešní terasu s relaxačními místy. Mezi největší nájemce patří společnosti ONLINE CZECH REPUBLICH, SAP ČR a pojišťovna D.A.S.

Autor: Jana Hrabětová

Podobné články