RealityMIX.cz

Budova Beta v BB Centru je plně obsazena

Budova Beta v BB Centru je plně obsazena

2.10.2019: Administrativní i retailové plochy v budově Beta v BB Centru v Praze 4 jsou plně obsazeny. Poslední volné kancelářské prostory si pronajala poradenská společnost ANODIUS poskytující podniková řešení.

Celková pronajímatelná plocha budovy o devíti nadzemních a třech podzemních podlažích je 19 tisíc metrů čtverečních, k dispozici je zde 330 parkovacích stání. Mezi další nájemce budovy Beta patří například společnosti SAP ČR, Savencia, DAS, Puma, Webhelp, O2 či UPS. V loňském roce v administrativní části významně expandovaly stávající nájemci Uniprog a Webhelp Enterprise Sales Solutions, nově se nastěhovala společnost Intens Corporation poskytující služby v oblasti dopravní telematiky.

„Budova Beta je další stoprocentně obsazená administrativní budova v BB Centru. Lokalitu BB Centra neustále budujeme a zdokonalujeme tak, aby byla trvale atraktivní a poskytovala veškerý komfort živé městské čtvrti. Řada společností zde sídlí již několik let a nové přicházejí. To je pro nás důkazem, že naše práce a snaha má smysl,“ uvádí Lenka Preslová, vedoucí obchodního oddělení PASSERINVEST GROUP.

Budova Beta se nachází v centrální části BB Centra u nového Náměstí Brumlovka. Interiér budovy ve velké míře tvoří přírodní materiály, kámen a sklo. V nejvyšším podlaží je pro všechny nájemce objektu k dispozici střešní terasa s relaxačními místy. V přízemí se nachází veřejná kantýna a obchodní prostory, které nabízejí různé možnosti občerstvení – kavárna Costa Coffee, freshbar Ugo, indická restaurace Dhaba Beas a fusion asijská restaurace Kobe.

Autorem architektonického návrhu budovy je kancelář Aulík Fišer architekti.

Autor: Jana Hrabětová

Podobné články