RealityMIX.cz

Budova Praga Studios je 100% pronajata

Budova Praga Studios je 100% pronajata

12.7.2019: Kancelářská budova Praga Studios, vybudovaná společností Skanska v Pernerově ulici v pražském Karlíně, je již plně pronajata. Novými nájemci se staly IT firmy Pipedrive a BizMachine.

Složení nájemců komplexu o celkové pronajímatelné ploše 11 800 m2 je rozmanité – najdete zde zdravotnickou společnost Edwards Lifesciences, provozovatele coworkingových a flexibilních kanceláří Scott&Weber, restauraci Spojka Karlín, konferenční prostory Spojka Events a nově také dvě v úvodu zmíněné IT firmy. Spojka a Scott&Weber v budově již sídlí, další nájemci se do ní nastěhují v nejbližších měsících.
Den otevřených dveří Praga Studios Skanska chystá na čtvrtek 29. srpna 2019.

„Jsme rádi, že projekt Praga Studios dosáhl díky IT společnostem Pipedrive a BizMachine stoprocentní obsazenosti. Firmy, které v Praga Studios sídlí, oslovil jak design projektu, tak ekologická a inovativní řešení, která jim nabízíme. Věřím, že atrium Praga Studios určené pro umělecká vystoupení a výstavy si oblíbí také obyvatelé Prahy 8,“ uvádí Alexandra Tomášková, ředitelka Skanska Property Czech Republic.

Budova Praga Studios navržená architekty ADNS je zajímavá nejenom svojí originální fasádou, ale i zelenými střechami a vzdušným atriem, ve kterém se vyjímá oranžový klavír. Projekt cílí na certifikace LEED Platinum a WELL, nájemcům také nabízí chytrý operační systém s mobilní aplikací Connected by Skanska.

Autor: Jana Hrabětová
Foto: Tomáš Hejzlar

Podobné články