RealityMIX.cz

Bydlení v klidu, a přesto v Praze? Vyberte si Cholupice

Bydlení v klidu, a přesto v Praze? Vyberte si Cholupice

Na rozsáhlý a úspěšný projekt bytových domů v Praze 12 – Cholupicích navazuje společnost Moravská stavební – INVEST, a.s., výstavbou osmnácti nových rodinných dvoj- a trojdomů.

Výhodou Cholupic je nesporně to, že výstavba probíhá na okraji obce v klidné části. Kdo má rád klid, přírodu a příjemné prostředí, pro toho jsou Cholupice jasnou volbou. Neláká vás představa, že po hektickém dni přijedete domů, zaparkujete auto ve vlastní garáži a lehnete si na trávu své zahrádky? Neříká se tomu domov?

Lidé, kteří si bydlení v Cholupicích pořídí, se mohou spolehnout i na kvalitní dopravu. Poblíž projektu je zastávka autobusu, ten cestující za deset minut dopraví do Modřan na navazující MHD. V dosahu je navíc v plánu výstavba nového úseku metra D a nedaleko Cholupic vede nový silniční okruh kolem Prahy.

V Cholupicích je Moravská stavební – INVEST, a.s., jako doma. Vybudovala zde tři bytové domy s celkovým počtem 119 bytů, dále samostatně stojící domy, dvojdomy a řadové domy. Výhodou pořízení nového bydlení v Cholupicích je jednoznačně to, co lidem, kteří si chtějí koupit dům, radí odborníci. Tedy volba prověřeného a na trhu zavedeného developera. Tím společnost bezesporu je, pozici na trhu si buduje již sedmnáct let a patří mezi respektované hráče.

Momentálně tato společnost pracuje na deseti projektech, v portfoliu má úctyhodných 3 250 realizovaných bytů a rodinných domů, 17 430 m2 komerčních prostor a 184 000 m2 pozemků. Více informaci na www.ms-invest.cz.

Kdo chce vypnout, půjde bydlet do Cholupic
Jako klidnou a čistou lokalitu, kde lidé najdou odpočinek od ruchu velkoměsta, ale nebudou to mít daleko do centra metropole, vidí bydlení v Cholupicích Tomáš Šenovský, manažer prodeje společnosti Moravská stavební – INVEST, a.s.

  • Co nyní v Cholupicích budete nabízet?
  • Celkem osmnáct rodinných domů, konkrétně dvoj- a trojdomy. Budou ve velikosti od 132 do 152 metrů čtverečních s vlastní garáží, zahradou a terasou. Ale do budoucna budeme nabízet i osm samostatných domů. V Cholupicích stavíme už bezmála šest let, celkem jde o výstavbu na ploše o velikosti zhruba 10 hektarů. Nyní máme v nabídce i několik posledních volných pozemků bez zástavby, na nichž si lidé mohou vystavět bydleni individuálně.

  • V jaké je nyní výstavba osmnácti domů fázi?
  • Většina domu je již pod střechou, probíhají instalace veškerých rozvodů, betonáže podlah, omítání. Část domů chceme dokončit do konce roku 2015, zbytek pak na jaře 2016.

  • Jako jediní na trhu nabízíte družstevní vlastnictví domů. V čem spočívá a v čem je jeho výhoda?
  • Ano, pyšníme se tím, že jsme byli první na českém trhu, kdo s touto novinkou přišel. Nabízíme možnost jak osobního vlastnictví, tak i družstevního, a to právě na zmíněné rodinné domy. Velkou devizou je, že úvěr na pořízení nemovitosti si bere družstvo, tudíž banka nezkoumá bonitu koncových klientů. Tento způsob financování je vhodný pro fyzické osoby, které by při vyjednávání s bankou o hypotečním úvěru neobstály, podnikatele, kteří ke svým podnikatelským záměrům potřebují volnou hotovost a zájemce, kteří mají k dispozici hotovost ve výši 30 procent z kupní ceny a chtějí rychle bydlet v novém domově.

Zdroj: Moravská stavební – INVEST, a.s.

Autor: Komerční prezentace

Podobné články