RealityMIX.cz

Central Group pro obrovský zájem zahajuje prodej druhé etapy projektu Výhledy Chodovec

Central Group pro obrovský zájem zahajuje prodej druhé etapy projektu Výhledy Chodovec

19.11.2020: Výhledy Chodovec v Praze 10, které největší český rezidenční stavitel Central Group před měsícem uvedl na trh, se hned zařadily mezi nejúspěšnější rezidenční projekty. Jen dva týdny od zařazení do nabídky byla rezervována polovina všech bytů z první etapy. Nyní proto Central Group v tomto klidném areálu s nádhernými výhledy na Meandry Botiče a panorama Prahy zahajuje prodej dalších 152 bytů.

„Projekt Výhledy Chodovec jsme dali do nabídky v půlce října. Stejně jako naše předchozí dva projekty, které jsme uvedli na trh na jaře, o něj byl velký zájem, což nás při současných omezeních velmi mile překvapilo. Ukazuje se, že poptávka po bydlení v Praze je stále vysoká, v současné nejisté době, zdá se, ještě větší," uvedla výkonná ředitelka Central Group Michaela Tomášková.

Ve dvanácti moderních bytových domech, které vytvoří klidný neprůjezdný rezidenční areál, vznikne celkem 476 bytů. První etapa nabízí ve dvou domech celkem 118 bytů, druhá etapa naváže třemi domy s dalšími 152 byty. Celkové investiční náklady projektu dosáhnou 2,5 miliardy korun.

Bytové domy jsou zasazeny do svahu a díky jejich terasovitému uspořádání je z mnoha bytů nádherný výhled přes údolí Botiče na Zahradní Město a dále na panorama Prahy. Na výběr jsou promyšlené a efektivní dispozice 1+kk až 4+kk. Každý byt má vlastní sklep a také oblíbený venkovní prostor, ať už se jedná o balkony, prostorné terasy či stále žádanější předzahrádky.

„Samozřejmostí je u většiny bytů také podzemní parkovací stání, které je u nás vždy už zahrnuté v ceně. Byty v horních patrech a některé další vybrané byty mají klimatizaci a předokenní rolety a jsou tak připraveny i na horké letní měsíce," uvedla Tomášková.

Ceny začínají už na 3,2 milionech korun a jsou tak výrazně pod celopražským průměrem. Central Group nabízí nejširší možnosti financování na českém trhu. Pro klienty zajišťuje vyřízení hypotéky zcela zdarma, navíc garantuje výhodnou úrokovou sazbu 1,99 % při zaplacení pouze 10 % ceny z vlastních zdrojů.

Unikátní poloha v dále nezastavitelné zeleni
Projekt na pomezí Záběhlic a Chodovce těží hlavně ze své jedinečné polohy u dále nezastavitelné oblasti Trojmezí. Ze tří stran je obklopený zelení a přitom jsou tu na dosah veškeré služby a občanská vybavenost. V okolí je několik škol a školek včetně mezinárodních, obchody, restaurace i zdravotnická zařízení, přímo v areálu pak vznikne stylová kavárna s venkovním posezením. Celý projekt navíc leží jen kousek od velkého obchodně-zábavního centra Westfield Chodov a stanice metra Chodov.

Široké jsou i možnosti sportovního vyžití a relaxace. Poblíž je sportovní areál Jedenáctka s velkým plaveckým bazénem a wellness, kurty na tenis či squash a v nedalekém parku u Chodovské tvrze oblíbený discgolf, minigolf nebo venkovní posilovna. V Chodovské tvrzi se pravidelně konají výstavy, koncerty a další kulturní akce. Ideální pro relaxaci je blízký přírodní park Hostivař-Záběhlice s Hostivařskou přehradou a koupalištěm nebo rozlehlý areál Toulcův dvůr s jízdárnou a farmou zvířat.

„Ne náhodou Praha 10 patří mezi nejvyhledávanější obvody pro bydlení, dlouhodobě se zde prodává nejvíce bytů. Jak ukazují naše analýzy, téměř pětina všech prodaných bytů v Praze od roku 2015 spadá právě do tohoto obvodu," podotkla Tomášková.

Více o projektu na stránkách www.central-group.cz

- tisková zpráva -

Zdroj: www.central-group.cz

Autor: CENTRAL GROUP a.s.

Podobné články