RealityMIX.cz

Česká Společnost Realitní navazuje na tradici a představuje nové služby

Česká Společnost Realitní navazuje na tradici a představuje nové služby

27.4.2021: Česká Společnost Realitní navazuje na dlouholetou tradici Realitní společnosti České spořitelny, která ukončila služby. Česká Společnost Realitní bude nadále poskytovat špičkový servis klientům při prodeji či pronájmu nemovitostí.

Na trhu více než 18 let
Ačkoliv se může zdát, že se jedná o nováčka na realitním trhu, opak je pravdou. Makléři České Společnosti Realitní jsou na trhu 18 let. Že jste o ni dosud neslyšeli? Možné to je. Určitě jste však slyšeli o Realitní společnosti České spořitelny. Ta ukončila činnost a sdružením poboček z celé republiky vzniká Česká Společnost Realitní s.r.o. Stojí za ní osoby, kterým dáváte důvěru při prodeji a nákupu nemovitostí stejně jako při sjednání financování už téměř 20 let.

Česká Společnost Realitní otevírá brány novým obchodům
Česká Společnost Realitní sdružila síť poboček původní mateřské společnosti do nového obchodního sdružení. Vznikla unikátní obchodní síť, která podléhá řízení mateřské společnosti. Pobočky naleznete ve všech krajích, stejně jako zkušené realitní makléře, kteří pokračují v budování dobrého jména firmy. O služby spojené s prodejem nemovitostí se starají odborníci, kteří jsou specialisté na danou lokalitu, perfektně znají cenovou hladinu nemovitostí, právní náležitosti i možnosti financování. Budou vaším partnerem, rádcem i průvodcem při cestě k novému místu pro bydlení nebo atraktivní investici. Osamostatněním získává společnost novou dynamiku, která jí umožňuje rozšířit služby klientům, zavést moderní způsoby prezentace i spolupráce a přivítat nové obchodní partnery z finanční sféry.

Zkušení makléři jsou to nejdůležitější
Realitní trh se mění, mění se způsob prodeje, zpracování prezentací, možnosti propagace i formy financování. Makléři České Společnosti Realitní se zaměřují na efektivní způsoby inzerce a propagace, které vedou k zajištění rychlého prodeje nemovitosti. Rychlý a efektivní prodej, nebo nákup, nemovitosti znamená lepší zhodnocení investice, proto je Česká Společnost Realitní vyhledávaná jednotlivci i developery.

Česká Společnost Realitní je odborníkem na prodej i financování
Česká Společnost Realitní zajišťuje nejen komplexní služby při prodeji nemovitostí, ale i finanční servis. Díky dlouholetým zkušenostem a úzkou spoluprací s předními finančními institucemi dokáže zajistit pro klienty výhodné financování. Prodej nemovitosti je rychlejší, nedochází k prodlení a ke ztrátám obchodních příležitostí. Klienti z řad kupujících jsou seznámeni s nároky budoucí investice v případě, že se rozhodnou financovat nákup hypotečním úvěrem.

Služby České Společnosti Realitní:
Kompletní služby při prodeji nemovitosti. Zajištění pronájmu bytových i nebytových prostor. Poradenství a marketingové služby pro klienty. Vypracování tržního odhadu i znaleckého posudku na nemovitost. ) Sjednání výhodného způsobu financování.

Řešení náročných prodejních případů (prodeje nemovitostí zatížených věcnými břemeny, exekucí aj.).

Česká Společnost Realitní vstupuje do nové éry a těší se na budoucí spolupráci s klienty i obchodními partnery.

- komerční prezentace -

Zdroj: www.csrealitni.cz

Autor: Česká Společnost Realitní

Podobné články