RealityMIX.cz

Cesty dřeva na veletrhu FOR Pasiv

Cesty dřeva na veletrhu FOR Pasiv

Již 4. ročník veletrhu nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb FOR PASIV proběhne v lednu 2016 v areálu PVA EXPO PRAHA. Nově bude mít ve stejném termínu premiéru veletrh CESTY DŘEVA, který reaguje na rostoucí zájem o tento materiál.

Cílem tohoto projektu je představit oblíbený materiál ze všech úhlů pohledu. Pokud tedy přemýšlíte nad novým bydlením a nevíte, zda zvolit dům nízkoenergetický, pasivní nebo dřevostavbu, pak byste si měli najít čas na návštěvu veletrhu, který se od 21. do 23. ledna 2016 koná v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Veletrh CESTY DŘEVA přinese komplexní pohled na dřevo jako materiál. Veletrh bude rozdělen do čtyř samostatných bloků: lesní hospodářství; zpracování dřeva; dřevěné stavby, konstrukce a výrobky; vedlejší produkty zpracování dřeva. Cílem veletrhu je srozumitelně a názorně seznámit širokou veřejnost s proměnou dřeva nejen jako stavebního materiálu, ale i materiálu s pestrou škálou užití. Největší část bude zaměřena na dřevěné stavby. Chybět však nebude ani prezentace firem, které vyrábí produkty ze dřeva – zahradní domky, dřevěné hračky či dětská hřiště.

Autor: Jana Hrabětová

Podobné články