RealityMIX.cz

CTP rozšířilo portfolio nájemců o významné zahraniční společnosti

CTP rozšířilo portfolio nájemců o významné zahraniční společnosti

11.10.2019: Novým nájemcem CTPark Kadaň se stala americká firma Donaldson, švýcarský Forteq si jako své sídlo v České republice zvolil CTPark Most.

Americký výrobce filtrů do automobilů Donaldson, korporace zaměstnávající čtrnáct tisíc lidí ve více než čtyřiceti státech světa, mezi jejíž klienty patří například Scania, Renault, DAF či CAT, začne v nejbližších dnech působit v objektu KA4 v CTParku Kadaň. Bude tam využívat prostory o více než deseti tisících metrů čtverečních.

Společnost Forteq bude v CTParku Most využívat objekt MST1 A, který jí poskytne prostor o ploše téměř dvanácti tisíc metrů čtverečních. V CTParku Most poté bude pro další společnosti k dispozici dalších zhruba devět tisíc metrů čtverečních.

„Obě firmy patří ve svých oborech ke světové špičce. Společnost Donaldson se pyšní více než stoletou tradicí a její unikátní filtrační systémy jsou ukázkou těch nejmodernějších inovací. I proto se na spolupráci s novými partnery velmi těším a pevně věřím, že budou s našimi službami spokojeni,“ uvedl Jakub Kodr, Senior Business Development Manager CTP.

„Jsem přesvědčený, že jak společnost Donaldson v CTParku Kadaň, tak firma Forteq v CTParku Most najdou ideální útočiště. Obě místa mají vynikající strategickou polohu, zavedenou průmyslovou tradici a mohou také nabídnout kvalifikovanou pracovní sílu,“ dodal Jakub Kodr.

Autor: Jana Hrabětová
Zdroj: TZ CTP

Podobné články