RealityMIX.cz

Ďáblický Háj - bydlení s přírodou

Ďáblický Háj - bydlení s přírodou

Prostorné bydlení jako v domě a zároveň pohodlné jako v bytě. Takové bydlení můžete mít v pražském Ďáblickém Háji, pokud preferuje výjimečnost a dokonalost detailu – tedy spojení kvality bydlení, designu a přírody v docházkové vzdálenosti od metra C Ládví.

Rezidenční celek Ďáblický Háj, který byl dokončen loni v červnu tvoří 9 nízkopodlažních objektů, zahrnující celkem 52 luxusních bytů.

V nabídce je ještě 8 volných bytů o velikosti 2 + kk až 4 + kk od 100 m2 do 110 m2, s možností dokončení interiéru ve standardu nebo dle individuálních přání klientů.

Využijte proto možnost a pořiďte si prostorné a pohodlné bydlení v těsné blízkosti stejnojmenného lesoparku.

Z architektonického pojetí je zjevný ústřední motiv – spojení předností velkoměstského bytu a rodinného domu na okraji města. Každý byt má proto k dispozici buďto předzahrádku anebo velkou terasu. Světlé výšky bytů 2,75 m až 3,4 m jsou zvoleny jako v prvorepublikové nadčasové architektuře. Veliká okna většiny pokojů v řadě domů „A“ směřují do zeleně k Ďáblickému Háji.

Jedinečnost celku podtrhuje výběr standardních zařizovacích materiálů a předmětů. Ty sledují spojení funkce a designu, podtrhujícího estetiku a dokonalost obsaženou v jednoduchém tvaru.

Rezidenti mohou využít recepční služby, jako jsou například ostraha celku, zajištění drobných oprav, sekání trávy, přebírání zásilek, apod.
Blízkost veškeré infrastruktury a občanské vybavenosti je předpokladem, že obyvatelé rezidence budou moci využívat všechny vymoženosti velkoměsta z klidu Ďáblického Háje. Kromě občanské vybavenosti nezbytné zejména pro rodiny s dětmi, jako jsou mateřské školy, základní školy, sportoviště, zdravotnická zařízení, je v blízkosti i pošta, pobočky bank, nákupní středisko. Blízké obchodní centrum v Letňanech nabízí další možnosti, mimo jiné multikino, aquapark, zimní stadion a sportovní centrum.

To vše je podtrženo i blízkostí historického centra Prahy, snadno dosažitelného rozmanitými způsoby dopravy, kde dospělí i děti naleznou četné možnosti kulturního i společenského vyžití.

Vyberte si bydlení v blízkosti přírody v Ďáblickém Háji - www.dablickyhaj.cz

Podobné články