RealityMIX.cz

Další byty v Arcus City u metra B Stodůlky jsou nově v prodeji

Další byty v Arcus City u metra B Stodůlky jsou nově v prodeji

21.10.2021: Arcus City jsou právě vznikající moderní bytové domy v pražských Stodůlkách. První čtyři domy jsou, jen pár týdnů po zahájení výstavby, téměř vyprodané. Pro velký zájem je nově uvedeno do prodeje dalších padesát bytů.

Byty jsou velmi žádané jednak kvůli lokalitě – Stodůlky jsou skvěle vybavená pražská čtvrť, kde je v blízkosti vše pro pohodlný i aktivní život, má dobré spojení s centrem Prahy (15 minut) a zároveň je zde dostatek přírody. Byty jsou moderní a prostorné, vhodné pro rodiny i jednotlivce.

Do prodeje je nově uvedeno 50 bytů s podlahovou plochou od 41 m2 do 135 m2 a s dispozicemi od 2+kk do 4+kk. Každý z nich má vlastní balkon nebo terasu, některé mají i předzahrádku se soukromým vstupem a v nabídce jsou i dva luxusní penthousy. Byty zajistí svým majitelům dostatek komfortu i klidu, mají řadu nadstandardních řešení. Zesílené stěny proti hluku od sousedů, izolační okna s trojsklem, třívrstvé dřevěné podlahy, přípravu na venkovní elektrické žaluzie, stylové obklady v koupelně. K bytu můžete mít i dvě parkovací stání v suterénu budovy.

V okolí je vše podstatné. Lékaři, školy, školky, obchody, sportoviště, restaurace, úřady. Okolní příroda láká ke sportu i odpočinku, nedaleko jsou i krásné poklady Prahy jako je Prokopské a Dalejské údolí nebo historické Řeporyje. Součástí Arcus City je i vlastní zastávka autobusu přímo v projektu.

Pokud máte zájem, přímo v místě projektu je otevřeno nové prodejní centrum v ulici U Řepory, kde jsou vám k dispozici makléři, kteří vás rádi provedou projektem a vyberou pro vás ten nejlepší byt. Prodej bytů zajišťuje česká realitní kancelář LEXXUS NORTON.

Webové stránky projektu Arcus City

- tisková zpráva -

Zdroj: www.lexxusnorton.cz

Autor: LEXXUS NORTON

Podobné články