RealityMIX.cz

Developer AFI Europe dokončil další pražský kancelářský projekt

Developer AFI Europe dokončil další pražský kancelářský projekt

1.2.2019: Slavnostním večerem za účasti obchodních partnerů a zástupců nájemců oslavila developerská společnost AFI EUROPE dokončení kancelářského komplexu AFI Vokovice, který vyrostl na Evropské třídě v Praze 6.

Hostitelem společenské akce byl generální ředitel AFI EUROPE pro Českou republiku a Rumunsko Doron Klein, který v rámci večera převzal od společnosti Arcadis zelený certifikát LEED na nejvyšší úrovni Platinum (na fotografii výše). Dvě energeticky úsporné budovy s celkovou pronajímatelnou plochou 16 700 metrů čtverečních, z nichž je v současné době pronajato 80 procent, navrhlo studio DAM architekti.

Na poli pražských kancelářských nemovitostí, pod nimiž je developer AFI EUROPE Czech podepsán, se jedná o třetí dokončený projekt. První tvoří tři fáze administrativního centra Classic 7 Business Park v Praze 7, druhým se stal AFI Karlín v Praze 8, který byl otevřen vloni v květnu. Aktuálně je ve výstavbě osmnáctipodlažní budova A v multifunkčním projektu AFI CITY, vyrůstajícím na bývalém brownfieldu u stanice metra trasy B - Kolbenova ve Vysočanech. Projekt zahrnuje nejen administrativní, ale i obchodní a rezidenční část.

Zdroj: AFI EUROPE

Autor: Jana Hrabětová

Podobné články