RealityMIX.cz

Do Trei Real Estate přichází Naděžda Ptáčková

Do Trei Real Estate přichází Naděžda Ptáčková

29.4.2019: Trei Real Estate GmbH (Trei), společnost pro development projektů a správu bytových nemovitostí a nemovitostí pro maloobchod, získala novou jednatelku svých dceřiných společností v České republice a na Slovensku. Stala se jí Naděžda Ptáčková, která bude od nynějška řídit rozvoj obou společností.

V letech 2004 až 2017 Naďa Ptáčková působila v developerské společnosti Skanska Reality, která je součástí skupiny Skanska a zabývá se výstavbou bytů v České republice. Zde vedla několik oddělení, mimo jiné akvizice a development projektů. Od roku 2014 byla CEO společnosti. V průběhu svého působení ve firmě Skanska nasbírala rozsáhlé zkušenosti ve všech oblastech developerského byznysu. Před příchodem do Skanska Reality pracovala v UniCredit Bank na úseku financování nemovitostí.

Naděžda Ptáčková bude u Trei odpovědná za veškeré aktivity související s developmentem projektů komerčních a rezidenčních nemovitostí v České republice a na Slovensku. K jejím úkolům bude navíc patřit akvizice nových pozemků.

„V osobě Naděždy Ptáčkové jsme získali zkušenou odbornici s působivým profesním životopisem. V České republice máme velké plány. Chtěli bychom vstoupit do segmentu developmentu vlastnického bydlení. Současně s tím urychlíme výstavbu nákupních parků pod značkou Vendo Park. Pro oba záměry je Naděžda Ptáčková ideální osobou,“ uvedl Pepijn Morshuis, CEO společnosti Trei Real Estate.

„Znám trh a aktuální výzvy developmentu projektů v České republice velmi dobře a těším se, že pomohu společnosti Trei dosáhnout jejích strategických cílů. Prosadíme Trei jako uznávaného developera v České republice a na Slovensku,“ dodala Naděžda Ptáčková.

Aktivity společnosti Trei se na obou trzích dosud soustředily hlavně na komerční nemovitosti. Zde má český trh pro firmu výrazně větší důležitost než Slovensko. Trei spravuje v obou zemích celkem 72 objektů, z nichž 68 připadá na Českou republiku a 4 na Slovensko. Při developmentu vlastnického bydlení se Trei zaměří na Českou republiku, a to zejména na Prahu.

Autor: Jana Hrabětová
Zdroj: TZ Trei Real Estate, fotografie ©Tomáš Malý

Podobné články