RealityMIX.cz

Domino se rozrůstá o další nové byty

Domino se rozrůstá o další nové byty

LÁZNĚ BOHDANEČ - Celkem 21 nových bytů nabízí další novostavba bytového domu, která vyroste v rámci projektu DOMINO v ulici Za Pivovarem, a jejíž výstavba byla v těchto dnech zahájena.

Bytový dům DOMINO 2, jehož dokončení je plánováno na podzim roku 2017, navazuje na úspěšnou první a druhou etapu výstavby bytového komplexu DOMINO z let 2010 až 2013, zahrnující celkem čtyři bytové domy. Investorem, stavitelem a garantem kvality je firma STAKO společnost s ručením omezeným, která postavila v ulici Za Pivovarem v Lázních Bohdaneč již dva bytové domy o celkem 68 bytech.

V projektu DOMINO 2 je celkem 21 bytů navržených s důrazem na vysoký užitný komfort. Spektrum výběrů bytů je široké a sestává se z řady tipů v dispozicích 2+kk a 3+kk. Záměrně převažují byty 2+kk, protože zájemci preferují menší byty moderního designu za příznivé ceny. Součástí každého bytu je buď balkon, nebo předzahrádka. Byty jsou koncipovány tak, aby uspokojily jak zájemce o rodinné bydlení, tak budoucí nájemce. Nechybí zde ani přiměřený počet garáží a sklepů. U domu je navíc dostatek parkovacích míst, zvyšujících komfort bydlení.

Zdroj: projekt DOMINO

Autor: Jana Hrabětová

Podobné články