RealityMIX.cz

Druhá etapa Rezidence Pergamenka nově v prodeji

Druhá etapa Rezidence Pergamenka nově v prodeji

17.4.2020: Rezidenční projekt v Praze Holešovicích, který navazuje na doposud stále nepřekonanou architekturu budování města ve formě blokové výstavby s obchodními prostory v parteru a klidným vnitroblokem, zahájil prodej své druhé etapy.

Rezidence Pergamenka II – to je 131 nových moderních městských bytů o dispozicích 1+kk (od 32 m2) až po velké rodinné byty 4+kk o ploše do 120 m2, kdy některé z těchto bytů mají k dispozici i velmi exkluzivní střešní terasy s výhledem na centrální část Holešovic. Samozřejmostí je v rámci prodeje druhé etapy Rezidence Pergamenka i nabídka parkovacích stání pod objektem a sklepní kóje.

Rezidence Pergamenka je na dnešní poměry i nabídku nových bytů ojedinělým pražským bytovým projektem, jehož moderní architektura ctí charakter původní výstavby zástavby Holešovic. Vzniká v širším centru města v srdci Holešovic a součástí její výstavby je nejenom rekonstrukce historické tovární budovy prodejny Ferona, ale také realizace malé piazzetty a volně přístupných travnatých ploch s městkou vzrostlou zelení ve vnitrobloku, kde vznikne tzv. industriální zahrada. Zeleň zde bude ve veřejném prostoru doplněna ocelovými konstrukcemi ze skeletu bývalé haly, které byly kompletně revitalizovány.

Pokud preferujete komfortní bydlení, kde máte všechny služby od školy, doktorů, přes prodejny, sport až po zábavu na dosah ruky či pár kroků nebo minut, a to včetně linek MHD či metra, tak jste na dobré adrese. Rezidence Pergamenka od FINEPu je přesně ten typ městského bydlení, které vy hledáte.

Pak už není nic snazšího, než se podívat na naši nabídku volných bytů v tomto novém projektu na webu www.finep.cz a následně si telefonicky, e-mailem nebo prostřednictvím nové služby e-Setkání domluvit bezpečnou prezentaci našeho projektu.

Komerční prezentace

Zdroj: www.finep.cz

Autor: FINEP

Podobné články