RealityMIX.cz

ELEMENT Letňany: investiční bydlení nyní s ještě výhodnějším zhodnocením

ELEMENT Letňany: investiční bydlení nyní s ještě výhodnějším zhodnocením

26.2.2019: Investice do nemovitosti v atraktivní lokalitě s dobrou dopravní dostupností je považována za jednu z nejbezpečnějších investic se stabilním výnosem, a to nejen v kontextu aktuální situace na trhu s bydlením, ale i dlouhodobě.

Průměrná cena nových bytů v Praze v závěru loňského roku vzrostla na přibližně 106 000 korun za metr čtvereční a ani v dohledné době se podle odborníků žádný znatelný pokles cen realit nechystá. Spíše naopak.
I proto nyní, šest měsíců před dokončením rezidenčního projektu Element Letňany v Praze 9, přichází společnost Geosan Development se speciální nabídkou: rokem bydlení zdarma.

„Rok bydlení zdarma je naše aktuální akce, kdy zájemcům nabízíme ještě lepší podmínky pro pořízení nového bytu v projektu Element Letňany. Po dobu celého jednoho roku za ně pokryjeme náklady spojené s provozem bytu, to znamená vodné a stočné, provoz výtahu a podobně. Díky tomu investoři dosáhnou na ještě významnější zhodnocení svých financí než dosud,“ přibližuje akci Lada Kuncová, vedoucí prodeje a marketingu společnosti Geosan Development.

Čtyřpodlažní bytový dům se třemi vchody, který čítá 107 bytů o dispozicích od 1+kk do 3+kk, vyrůstá v Tupolevově ulici v Praze 9 - Letňanech. Ty se od dostavby metra linky C řadí mezi atraktivní a vyhledávané rezidenční lokality. Každý byt v projektu Element Letňany disponuje praktickou komorou a klienti mají možnost přikoupení zděného sklepa a parkovacího stání v suterénu domu. Vybrané byty jsou vybaveny rekuperační jednotkou zajišťující pravidelný přísun čerstvého vzduchu do interiérů. Samozřejmostí jsou prostorné kolárny a kočárkárny. Stěhování prvních obyvatel se očekává letos v září.

Zdroj: GEOSAN DEVELOPMENT s.r.o.

Autor: Komerční prezentace

Podobné články