RealityMIX.cz

Euro Reality Plzeň, s.r.o. již stálice na trhu s nemovitostmi

Euro Reality Plzeň,  s.r.o.  již stálice na trhu s nemovitostmi

12.8.2020: Společnost Euro Reality Plzeň, s.r.o. byla založena v roce 2016 a velmi rychle si dokázala získat nespočet spokojených zákazníků. Klienti se jim opakovaně a rádi vrací. Vědí totiž, že tento tým se skládá pouze z profesionálních realitních makléřů s několikaletou praxí. Tito makléři svou práci milují a rozumí ji.

„Naše klienty si skutečně hýčkáme, vždy zastáváme individuální přístup s ohledem na zákazníka, na jeho potřeby a představy, protože spokojenost našich zákazníků nás motivuje k ještě lepším službám a klientskému přístupu, k tomu, podávat stále lepší výkony.“ – říká jednatel Euro Reality Filip Müller.

Tato společnost se však nezaměřuje pouze na realitní činnost. Její spolupracovníci dokážou nabídnout mnohem více. Poskytnou plnohodnotný finanční servis, který klienti využijí v případě, že chtějí novou nemovitost financovat hypotečním úvěrem. Pomohou také při vyplácení exekucí. Chápou totiž, že v dnešní době je těžké žít bez dluhů.

Prostřednictvím partnerů z oblasti hypotečních úvěrů a pojištovnictví mohou nabídnout nejen pohodlné financování nemovitosti pomocí hypotečního úvěru, ale zároveň i její pojištění. Víte, že filosofií této realitní kanceláře je individuální přístup a především spokojenost jejich klientů? Zakládají si na ní víc, než si myslíte. „Na spokojenosti našich klientů, stavíme svou budoucnost." – dodává makléř Euro Reality.

Tato firma si zakládá také na kvalitním právním servisu. Veškerý právní servis pro klienty zajišťuje renomovaná advokátní kancelář. Ta ráda poskytne i odbornou konzultaci v problematice práva nemovitostí.

Pobočky je možné najít v těchto městech: Mariánské Lázně, Plzeň, Praha, Karlovy Vary, Tachov, Kladno, Cheb, Tábor, Česká Lípa, Beroun, Nymburk a Pardubice.

Všichni makléři jsou klientům kdykoliv k dispozici a veškeré kontakty jak na management či centrálu firmy lze jednoduše najít na internetových stránkách www.euroreality.net

- komerční prezentace -

Zdroj: www.euroreality.net

Autor: Euro Reality Plzeň

Podobné články