RealityMIX.cz

HubHub Na Příkopě 14 se rozrostl téměř na dvojnásobek

HubHub Na Příkopě 14 se rozrostl téměř na dvojnásobek

12.3.2019: K dosavadním 2 000 metrů čtverečních HubHubu, který byl otevřen vloni na podzim v pátém patře, nyní developer HB Reavis přidal dalších 1 500 metrů. Ty se nacházejí o podlaží níž a jsou určeny větším týmům a projektům, které zde mohou využít zbrusu nového typu členství.

Zatímco původní prostory jsou vhodné zejména pro jednotlivce, startupy a menší týmy, nově otevřené čtvrté patro cílí na rychle rostoucí firmy, které - ať už svou velikostí nebo potřebami - přesáhly tradiční coworkingová řešení a vyžadují vlastní působiště s možností růstu. Právě jim HubHub nabízí zcela nový typ členství, který v nových prostorách testuje – TeamCell. Autory interiérů jsou i v tomto případě architekti ze Studia Perspektiv.

Pro rychle rostoucí start-up i korporaci

TeamCell, pracovní jednotky vhodné pro 12- až 32hlavé týmy, vynikají flexibilitou a jsou snadno upravitelné podle přání klienta, a to včetně možnosti adaptace do vlastní firemní identity. Každá jednotka má prostor pro zabudování vlastní zasedačky, integrované telefonní budky nebo třeba kávového koutku. V neposlední řadě je součástí TeamCell i služba „grow consultancy“, která firmám pomáhá a radí v případě zvětšení prostor pro tým.
Nové prostory jsou vhodné také pro firmy a korporace, hledající dočasné místo pro speciální projekty nebo na dobu, než si vybudují své vlastní sídlo. To je například případ přepravní společnosti FlixBus, která do HubHubu přesunula své aktivity na šest měsíců. „Hledali jsme flexibilní řešení v centru Prahy na dobu, kdy se připravují naše vlastní kanceláře. Nabídka HubHubu splnila všechna naše očekávání a jsme zde moc spokojeni,“ uvedla Martina Čmielová, tisková mluvčí FlixBusu.
Dalším členem HubHubu, využívajícím služeb nového čtvrtého podlaží, je estonský start-up Pipedrive, který patří mezi nejrychleji rostoucí firmy v Evropě. „V HubHubu jsem začínal před osmi měsíci sám, postupně jsme vytvořili tým a stále rosteme. I proto jsme se rozhodli využít prostor ve čtvrtém patře, kde máme pružnější možnosti růstu,“ říká šéf pražské pobočky Pipedrive Tomáš Řehoř.

Doma i v zahraničí
Otevřením nového podlaží HubHub Na Příkopě 14 expanze coworkingové sítě HubHub mezinárodního poskytovatele pracovních prostor HB Reavis nekončí. Během následujících měsíců k němu přibude nový HubHub v zrekonstruovaném Paláci ARA na pražském Jungmannově náměstí, který na pěti podlažích nabídne více než 2 500 metrů čtverečních plochy. V zahraničí nedávno přivítal nové členy HubHub v Budapešti, připojil se už druhý HubHub ve Varšavě a nově láká nejen start-upovou scénu i HubHub 20 Farringdon Street v centru Londýna.

Zdroj: HB Reavis

Autor: Jana Hrabětová

Podobné články