RealityMIX.cz

Jak vypadá bezpečná domácnost nebo chytré město? To ukáže FOR ARCH

Jak vypadá bezpečná domácnost nebo chytré město? To ukáže FOR ARCH

11.9.2019: Již potřicáté se představí stavební veletrh FOR ARCH, který od 17. do 21. září 2019 v PVA EXPO PRAHA nastíní aktuální dění v oblasti stavebnictví, dotací, představí vize chytrých měst i bezpečných domácností. Generálním partnerem veletrhu je Skupina ČEZ.

Jelikož koncept Chytré město cílí na zvýšení kvality života ve městech, jeho součástí je i snižování spotřeby energií, chytré bydlení, eliminace zátěží životního prostředí, optimalizace dopravy a sdílení dat pro veřejné účely. Tedy zasahuje snad do každé nomenklaturní skupiny veletrhu. Je důkazem toho, jak se mění požadavky a podoba stavebnictví. Právě veletrh FOR ARCH je platformou, na níž je možné trendy sledovat, kde se odborníci mohou zapojit a návštěvníci využít informace a nabídky.

Jubilejní 30. ročník FOR ARCHu přinese i klíčové informace jak zabezpečit domácnost nebo jak pro své bydlení získat dotace. Jaké peníze jsou nyní k dispozici? I to zjistí návštěvníci ve dnech 17. až 21. září v Letňanech. Více na: www.forarch.cz.

Energeticky úsporná řešení od ČEZ: Fotovoltaika s bateriemi, elektromobil nebo EPC projekty

Jak komplexně řešit energetické úspory ve vašem domě nebo jak zabránit úniku energií z budov? Návštěvníci FOR ARCH se seznámí například s fotovoltaikou na střechu s ukládáním do baterie nebo s energeticky úspornými řešeními pro budovy jako je Rudolfinum nebo Národní divadlo, realizovanými formou EPC projektů.

Komerční prezentace

Podobné články