RealityMIX.cz

Jarní vydání RealityMIX MAGAZÍNU i katalogu KDE CHCI BYDLET vychází již tento týden

Jarní vydání RealityMIX MAGAZÍNU i katalogu KDE CHCI BYDLET vychází již tento týden

20.3.2019: Příjemná a zdravá kancelář, v níž bychom chtěli všichni bez rozdílu věku, vzdělání a profese pracovat, je složena z mnoha faktorů. Základem je tepelný komfort, maximum denního světla a minimum hluku, kvalitní ergonomický nábytek a oku lahodící barvy.

K zahození není pěkný výhled z okna, které se dá otevřít, udržovaná „živá“ zeleň, férový šéf a skvělí kolegové … Že to nezní příliš skromně? Tak vězte, že to ještě není všechno. Z úst lidí znalých tužeb uchazečů o zaměstnání se totiž stále častěji ozývá přání, nebo spíš podmínka, kterou zaměstnanci mají: Hlavně ne open space!

A jsou i přání, kteří mnozí zaměstnavatelé plní dřív, než vám přijdou na mysl – čerstvé ovoce, sprcha pro sportovce a „parkoviště“ pro kola, houpací síť a gril na střeše či stolní fotbálek pro rozptýlení uprostřed náročného dne.

O tom, že by kancelář měla být dobře dopravně dostupná, v Praze nejlépe u stanice metra, se už téměř nediskutuje. A developeři nových kancelářských objektů to dobře vědí – pokud nevěříte, zajeďte si třeba na Pankrác či ke stanici Nádraží Holešovice. Proměna v moderní kancelářská centra je tu víc než patrná.

Vývoji trhu s administrativními prostory i trendům v jejich zařizování se obsáhle věnujeme v příspěvcích, které v RealityMIX MAGAZÍNU JARO 2019 najdete od strany 12. Čekají tu na vás jak postřehy designérů, tak developerů, realitních makléřů i HR manažerů. Pokud ovšem už svoji zdravou, krásnou a moderní kancelář máte, věřím, že si v tomto vydání, které je součástí středečních Hospodářských novin dne 20. března, i tak najdete témata, která vás zaujmou. Za povšimnutí stojí i atraktivní rezidenční projekty, které se v daném vydání prezentují.

Další zajímavé rezidenční projekty, které zájemcům o koupi nového bytu developeři aktuálně nabízejí, najdete v katalogu KDE CHCI BYDLET JARO/LÉTO 2019. Kromě nich tu na vás čeká i spousta rad a inspirace, na co při koupit nového bytu a jeho zařizování nezapomenout.
Na stáncích s tiskem ho najdete od 21. března, případně si o něj můžete napsat na kdechcibydlet@kdechcibydlet.cz.

Jana Hrabětová
DALTEN media

Podobné články