RealityMIX.cz

Kancelářská budova Corso Court je již plně obsazena

Kancelářská budova Corso Court je již plně obsazena

Skanska Property Czech Republic podepsala se společností Expedia Services CZ smlouvu o pronájmu 42 % plochy kancelářské budovy Corso Court, čímž dosáhla 100% obsazenosti tohoto projektu. Společnost Expedia sem přesune svůj provoz v listopadu letošního roku.

„Rozhodli jsme se pro Corso Court, protože cítíme, že tento projekt odráží kulturu, vizi i misi společnosti Expedia. Budova má ducha a hodnoty, které vyznává také naše společnost ? například šetrný přístup k životnímu prostředí a využití nejnovějších technologií. Naši mladí zaměstnanci mají rádi harmonické prostředí. Chtějí mít pocit, že je to více než jen kancelář, potřebují se tady cítit jako doma,“ uvedla Olga Quiros, ředitelka společnosti Expedia Services CZ.

Sedmipodlažní administrativní budova Corso Court, nabízející celkem zhruba 17 200 m2 prvotřídních kancelářských prostor, byla vybudována v souladu s filozofií společnosti Skanska zaměřenou na citlivý přístup k udržitelnému rozvoji. Výsledkem inovativních řešení začleněných do projektu je komfortní pracovní prostředí v kancelářích a současně snížená spotřeba elektrického proudu a vody, což vede ke snížení provozních nákladů nájemců.

Osobitým rysem komplexu je pak zahrada, která bude sloužit k odpočinku i k práci. Široké spektrum doplňkových služeb, k nimž patří například Wi-Fi, dobíjecí zásuvky nebo šachové stolky či stoly na ping-pong, bude k dispozici nejen pro nájemce, ale rovněž pro veřejnost.

Expedia je druhým velkým nájemcem v kancelářské budově Corso Court, kterou navrhl uznávaný katalánský architekt Ricardo Bofill. Přibližně 56 % budovy si pronajala sama společnost Skanska, která sem přesune všechny tři jednotky působící na českém trhu.

Zdroj: TZ Skanska Property Czech Republic

Autor: Jana Hrabětová

Podobné články