RealityMIX.cz

Karlínský projekt KAY River Lofts získal kolaudační souhlas

Karlínský projekt KAY River Lofts získal kolaudační souhlas

5.11.2021: Developerská skupina Horizon oznámila úspěšnou kolaudaci stylového rezidenčního projektu KAY River Lofts. Výstavba unikátní rezidence s 50 exkluzivními byty a 7 komerčními jednotkami byla započata v létě 2019. Přejímky bytů nabízejících mimořádné standardy i úchvatné výhledy na panorama hlavního města jsou naplánované do konce tohoto roku.

KAY River Lofts se nachází na pravém břehu Vltavy v Karlíně, jedné z nejatraktivnějších čtvrtí hlavního města. Rezidence disponuje 50 bytovými jednotkami a penthousy s rozlohou až 250 metrů čtverečních. Velkorysé výměry jednotek, nejvyšší standardy, rozsáhlé terasy a dechberoucí pohled na město, to vše utváří luxusní a jedinečné bydlení, jaké v Praze nemá obdoby. Specifické provedení fasády, jež kopíruje klidné plynutí Vltavy, pak zajišťuje dostatek světla ve všech prostorách. Za projektem stojí vedle developerské skupiny Horizon také společnosti Karlín Group a Ungelt Group, architektonické zpracování je dílem předního českého architekta Ivana Kroupy.

„Jedinečnost KAY River Lofts potvrzuje rychlost, s jakou se byty prodaly, i celkový zájem, se kterým jsme se v případě tohoto projektu setkali. Během prvního roku od spuštění prodejů našly všechny jednotky své majitele a my se těšíme, až jim během letošního podzimu předáme klíče od jejich nových domovů,“ říká Yishay Furman, generální ředitel skupiny Horizon. „Vytvořit nadstandardní a nadčasový projekt, který zapadne do tak pulzující čtvrti, jíž Karlín jednoznačně je, byla výzva. Díky spolupráci všech tří developerů, kteří se na stavbě podíleli s jedním z nejvýznamnějších českých architektů se nám podařilo vybudovat výjimečně elegantní a nezaměnitelnou rezidenci. Jde o jeden z nejlepších butikových projektů v Praze.“

Developerská skupina Horizon v současné době vedle KAY River Lofts realizuje rezidenční projekty Rezidence Modřanka, Čámovka a Zahálka, v průběhu letošního roku plánuje mít ve výstavbě postupně více než 1 000 bytových jednotek. Mezi dokončené projekty patří Velká Brána, Rezidence Vltava či Na Hrádku. Jakožto exkluzivní člen České rady pro šetrné budovy Horizon dbá na principy stavění ohleduplného k životnímu prostředí. Společnost klade důraz na nízkou energetickou náročnost budov, používané materiály a vytváření komunit v rámci projektů.

Více informací o KAY River Lofts naleznete na www.kayriverlofts.cz, o dalších projektech skupiny Horizon na www.horizonholding.cz

O společnosti Horizon: Horizon působí na českém trhu od roku 2001, od té doby úspěšně dokončil několik rezidenčních projektů a další realizuje či plánuje. Namátkou lze jmenovat projekty Kay River Lofts, Zahálka, Čámovka, Modřanka či Rezidence Vltava. Díky týmu zkušených profesionálů doručuje skupina svým klientům kvalitní a promyšlené bydlení. V roce 2021 bude mít společnost ve výstavbě více než 1 000 bytů. Skupina Horizon je exkluzivním členem České rady pro šetrné budovy a součástí Asociace developerů.

- tisková zpráva -

Zdroj: www.horizonholding.cz

Autor: Horizon

Podobné články