RealityMIX.cz

Kvalitu rodinného bytu určuje i jeho okolí!

Kvalitu rodinného bytu určuje i jeho okolí!

Pouze elegantní byt už nestačí. Moderní projekty si lidé vybírají především podle lokality, kterou znají a kde se cítí bezpečně. Hledají místo, které nabízí řadu volnočasových aktivit a snadnou dostupnost do centra města. Až 50 procent kupujících v rezidenčních projektech představují rodiny s dětmi, které chodí do školky nebo školy. Při výběru bydlení proto dbají nejen na kvalitu stavby, ale hlavně na občanskou vybavenost okolí.

Nové Chabry v Praze 8 představují ideální koncept moderního rodinného bydlení – v zeleni a současně s veškerým zázemím velkoměsta. Kompletní nová čtvrť láká bezpečnou lokalitou, nízkými čtyřpatrovými domy, které kvalitním zdivem a velkým prostorem respektují soukromí každého obyvatele, i nepřeberným množstvím sportovního a společenského vyžití. „Poptávku ovlivňuje i fakt, že v tomto projektu převládají velké byty 3kk a 4kk, které rodiny s dětmi žádají nejvíc, ale developeři je zatím opomíjejí. Podle toho kultivujeme i blízké okolí různými „vychytávkami“, jako jsou například grilovací koutky,“ popsal Tal Grozner, ředitel české pobočky společnosti Star Group.

Chloubou projektu je nová cyklostezka kolem areálu, která se napojuje na síť pražských cyklotras. „Díky večernímu osvětlení je vhodná i k pozdním procházkám, lemují ji venkovní cvičební stroje pro mladé i seniory a od konce června zde bude k vidění expozice soch významných českých umělců pod širým nebem,“ popsal Tal Grozner.
„Dále zde budujeme malé komerční centrum s obchody, restaurací, fitness a dalšími službami. Prioritou je mateřská škola, kterou následně převezme městská část do své péče.“

První etapa Nových Chaber je zkolaudována a prodána z 92 procent. Stále jsou však k dispozici malé i velké byty k okamžitému nastěhování. První vlastníci bytů z druhé etapy, prodané z 88 procent, se nastěhují už v následujících dnech. V nabídce developera je také etapa C, prodaná ze 43 procent, a čerstvě také etapa D stále se zahajovacími cenami.

Zdroj: www.novechabry.cz

Podobné články