RealityMIX.cz

LEXXUS úspěšně vyprodal projekt Nové byty Čelákovice

LEXXUS úspěšně vyprodal projekt Nové byty Čelákovice

4.5.2021: Pražská realitní kancelář LEXXUS kompletně vyprodala všechny byty v projektu Nové byty Čelákovice. Rezidenční projekt na okraji dvanáctitisícového města nabízí novým majitelům nadstandardní občanskou vybavenost, přírodu a Prahu v dojezdové vzdálenosti do 15 minut.

Projekt Nové byty Čelákovice je vynikající příklad toho, že bydlení za hranicemi Prahy stále neztrácí na atraktivitě. K úspěchu jsou však zapotřebí 2 základní věci – perfektní občanská vybavenost a dobrý realitní makléř.

Bydlení za hranicí Prahy pořád táhne
Projekt Nové byty Čelákovice nabídl novým majitelům dostupné bydlení za rozumnou cenu. A díky perfektní infrastruktuře, kterou Čelákovice mají, slaví enormní úspěch. Malé městečko s gymnáziem, muzeem, krytým bazénem, bankou a letním kinem je ideálním místem pro život v dnešní uspěchané době. Řeka Labe, cyklostezky, okolní příroda a Praha v dojezdové vzdálenosti 15 minut autem, nebo 25 minut vlakem je bonus, který prémiovost projektu zvyšuje.

LEXXUS umí prodávat i mimo Prahu
Realitní trh je velmi konkurenční prostředí a uspět na něm vyžaduje precizní znalost prostředí a empatii makléře. LEXXUS tímto úspěchem potvrdil, že je špičkou nejen na realitním trhu v Praze, ale i mimo ni. „Naší doménou jsou nemovitosti v Praze, ale projekt Nové byty Čelákovice jsou unikátní počin. Jsme rádi, že se na jeho úspěchu mohli naši realitní makléři podílet.“ říká Denisa Višňovská z LEXXUSu a doplňuje: “ V Nových bytech Čelákovice jsou v současné době k dispozici už jen dva nebytové prostory a my se těšíme, co v nich vznikne.“

Chcete provozovat kavárnu nebo obchod v Nových bytech Čelákovice?
V projektu zbývají 2 volné nebytové prostory o velikosti 68 m2 a 61 m2. Otevřete si v bytovém domě svoji kavárnu, cukrárnu nebo obchůdek. Stanete se duší domu a zákazníci k vám budou chodit v bačkorách.

LEXXUS je vyhlášený svojí nabídkou nových bytů v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Již více než 25 let se specializuje na nové byty a je jejich největším prodejcem v Praze. Služby realitní kanceláře LEXXUS velmi rádi využívají nároční klienti, kteří očekávají vysokou kvalitu služeb a nabídky. Do portfolia LEXXUS patří také značka LEXXUS NORTON. Ta se zaměřuje výhradně na prodej či pronájem luxusních a nadstandardních rezidenčních nemovitostí v těch nejlepších lokalitách Prahy a okolí.
LEXXUS také poskytuje komplexní poradenské služby developerům, zahrnující mimo jiné tržní analýzu, posouzení celkové koncepce projektu včetně bytového mixu, optimalizace ceníků a další služby zajišťující úspěšný prodej developerského projektu.

- tisková zpráva -

Autor textu: Mgr. Denisa Višňovská

Zdroj: https://www.lexxus.cz/

Autor: LEXXUS

Podobné články