RealityMIX.cz

LEXXUS ve slevách rozdával padesát milionů korun

LEXXUS ve slevách rozdával padesát milionů korun

Slevové vouchery na nové bydlení, jejichž celková hodnota přesáhla 50 milionů korun, rozdávala v rámci akce LEXXUS Days 2015 společnost LEXXUS.

Z více než tří set vážných zájemců o nové bydlení v Praze, kteří dvoudenní říjnovou akci navštívili, se podařila rozjednat více než stovka obchodů.

Klienti si mohli vybrat z několika desítek projektů novostaveb – veškeré informace byly k dispozici na jediném místě a zprostředkování prodeje bylo pro kupující zdarma. Zároveň si zájemci o byty mohli sjednat hypotéku od agentů společnosti HYPOASISTENT, kteří jsou v rámci služby LEXXUS Hypotéka vždy k dispozici, aby klientům pomohli vybrat ideální hypoteční řešení.

Kromě zmíněných slev mohli klienti využít také další výhody a slevy od parterů akce: společností Cesare, HYPOASISTENT, Marimex, Oresi, Siko koupelny a kuchyně a společnost KOUPELNY Ptáček. Mediálními partnery akce byly portály a magazíny o bydlení: NOVÉ BYDLENÍ, BYDLENI.cz, Kde chci bydlet.cz a REALCITY.

Společnost Cesare věnovala do tipovací soutěže pořádané v rámci akce hlavní výhru pro nejpřesnější odpověď italské desingové křeslo Bellavita z kolekce Golden Young. Jeho šťastným majitelem se stal pan Šulc ze Sobotky. „Zatím, nevím, kam ho umístím, ale každopádně jsem rád, že jsem se akce LEXXUS DAYS zúčastnil,“ řekl výherce. Druhý nejpřesnější odhad na tipovací lístek uvedla paní Kaiserová, která získala domácí infrasaunu Marimex Trendy 4001 M, věnovanou do soutěže společností MARIMEX.

Ilustrační foto: Marina Island, Praha 7

Autor: Jana Hrabětová

Podobné články