RealityMIX.cz

MAYHOUSE – KANCELÁŘE PRO BYZNYS, KTERÝ MÁ BÝT VIDĚT

MAYHOUSE – KANCELÁŘE PRO BYZNYS, KTERÝ MÁ BÝT VIDĚT

2.10.2019: Moderní kanceláře Mayhouse vyrostly v jedné z nejžádanějších administrativních oblastí v Praze. Nová kancelářská budova na třídě 5. května díky svým jedinečným atributům poskytuje ideální místo pro své budoucí nájemníky. Vzhledem k tomu, že se Mayhouse nachází jen pár minut chůze od stanice metra Pražského povstání či Pankrác, jsou nově vybudované prostory skvěle dostupné autem i městskou hromadnou dopravou.

Budova nabízí kromě kanceláří i nadstandardní zázemí pro aktivní odpočinek, ve kterém nájemci najdou například vybavené fitness, cvičební sál, v němž probíhají lekce s trenérem, nebo kolárnu se šatnami a sprchami. Společné prostory poskytují navíc co-workingovou zónu, která může sloužit pro pracovní schůzky a networking. Samozřejmostí je freshbar s čerstvými a zdravými potravinami či samoobslužný kávový pult a free wifi.

Celkem 7 800 m2 rozkládajících se na šesti nadzemních podlažích je tedy vybudováno s ohledem na nejmodernější trendy a požadavky progresivních firem. Pro chvíle odpočinku mají všichni zaměstnanci přístup na venkovní střešní terasu, kde se nachází i barový pult s pivní pípou a grilem. Terasa poskytuje panoramatický výhled na celé město a je ideálním místem pro neformální setkání nebo pro chvíle odpočinku.

Jednotlivé kanceláře je možné přizpůsobit do nejmenších detailů. Každé podlaží lze variabilně uspořádat a rozdělit až pro čtyři různé nájemce, přičemž na jednom patře je k dispozici zhruba 150 pracovních míst. Každý z nájemců má k dispozici vlastní recepci, zasedací místnost a kuchyňku. Prostory lze navíc uspořádat jak ve formě open space, tak i uzavřených kanceláří. Celá budova nabízí plně bezbariérový přístup.

Unikátní design a řešení budovy lze zaregistrovat již u vstupních dveří, kde se nachází elegantní centrální recepce. Kromě služeb recepce je v budově k dispozici ostraha ve formě bezpečnostních kamer a elektrické požární signalizace, která zajišťuje maximální bezpečnost objektu. Co se týká dalších technických specifikací, Mayhouse nabízí celkem 69 parkovacích míst, dobíjecí stanice pro elektromobily, skladové prostory či záložní zdroj.

Více informací naleznete na webových stránkách www.mayhouse.cz.

Komerční prezentace

Podobné články