RealityMIX.cz

Moderní bydlení v poctivých českých domech

Moderní bydlení v poctivých českých domech

Za 17 let existence naší společnosti jsme si měli možnost dobře „osahat“ potřeby současných klientů a osobně poznat jejich přísné nároky na výběr lokality i standardů bydlení.

Lidé v dnešní době preferují zejména takové lokality, které jim zajistí klid, dobrou občanskou vybavenost a zároveň snadnou dostupnost do metropole. A to je i důvod, proč jsme si vybrali východní část Prahy pro realizaci několika našich projektů, které navíc - kromě skvělého umístění - nabízejí i zajímavé řešení financování.

Dosavadní praxí jsme si ověřili, že východní část Prahy má našim klientům co nabídnout. Od roku 2012 zde realizujeme hned několik našich projektů.
Jsou to Rodinné domy a pozemky Přezletice a Rodinné domy Vinoř, které navazují na předchozí úspěšnou výstavu. Zpětnou vazbou, že svou práci děláme dobře a jdeme správným směrem, je pro nás dobrá prodejnost předchozích etap. K našemu úspěchu nepochybně přispěl i fakt, že se nebojíme jít v rámci služeb a produktů ještě dál. A tak k nabídce osobního vlastnictví nabízíme možnost družstevního vlastnictví rodinných domů. Produkt, který se velmi rychle na trhu zabydlel a který využívají všechny skupiny klientů. Je to skvělá možnost, jak si rychle a snadno pořídit dům, aniž byste si museli brát hypoteční úvěr a procházet složitým bankovním schvalovacím procesem. Zároveň je to příležitost pro podnikatele, kteří mají problémy s prokazatelností svých příjmů nebo potřebují ke svým podnikatelským záměrům volnou hotovost, stejně jako pro klienty, kteří chtějí zůstat v anonymitě v rámci vlastnictví nemovitosti.

V oblasti financování domu do družstevního vlastnictví jsme průkopníky. Překvapí vás jeho jednoduchý průběh, který se dá shrnout do několika bodů. Nejdříve se stanete členem družstva a zaplatíte symbolický základní členský vklad. Poté uzavřete budoucí kupní smlouvu na dům a složíte 30 % z kupní ceny domu. Následně uzavřete nájemní smlouvu a zbylou část kupní ceny budete splácet formou měsíčního nájemného (anuita). Lze jej samozřejmě kdykoli doplatit.

Pokud se poohlížíte po novém rodinném domě a naše nabídka vás zaujala, můžete se přidat k našim spokojeným klientům, kteří už v první etapě projektu rodinných domů v Přezleticích, kde jsme družstevní bydlení aplikovali, bydlí.
Firma Moravská stavební – INVEST, a.s., kromě těchto dvou již zmiňovaných projektů v současné době v Praze realizuje také velmi úspěšné projekty např. v Cholupicích, v Karlíně nebo v Podbabě.
Více informací o naší nabídce projektů i služeb najdete na www.ms-invest.cz.

Zdroj: Moravská stavební – INVEST, a.s.

Autor: Komerční prezentace

Podobné články