RealityMIX.cz

Moderní městské byty v kontaktu s horami a krásnou přírodou. Vítejte v Liberci!

Moderní městské byty v kontaktu s horami a krásnou přírodou. Vítejte v Liberci!

14.8.2020: V podhůří Jizerských hor se otevírají nové příležitosti pro moderní bydlení. Projekt Dolcevita Ještědská představuje nové byty v Liberci.

Málokteré z velkých českých měst nabízí tak výborné podmínky pro rodinný život, jako Liberec. Nadprůměrně čisté ovzduší a blízkost přírody se zde nijak nevylučují s kompletní občanskou vybaveností, dobrou dopravní dostupností a bohatstvím pracovních příležitostí.

Právě v Liberci se otevírá nabídka exkluzivních bytů v rámci projektu Dolcevita Ještědská, který zájemcům o moderní bydlení představuje developerská společnost DOLCEVITA JEŠTĚDSKÁ APARTMENTS, s.r.o. a realitní společnost NEXT REALITY.

Architekti tohoto projektu citlivě respektovali specifika dané lokality a dosáhli zároveň energetické nenáročnosti budov. Dřevo a zešikmené plochy na fasádě umožňují perfektní integraci s okolním prostředím. Uvnitř se nachází byty v dispozicích 1+kk, 2+kk a 3+kk.

V současnosti si zájemci mohou vybírat z více než 35 volných jednotek. Nákup bytu je zároveň vynikající investiční příležitostí. Garantovaný roční výnos dosahuje až 6 %!

Nový projekt na ulici Ještědská nabízí vynikající dopravní dostupnost. V bezprostřední blízkosti domů je zastávka tramvaje Malodoubská. Cesta do centra města trvá méně než čtvrthodinu. Projekt je umístěn pod horou Ještěd s ikonickým vysílačem navrženým architektem Karlem Hubáčkem. Stanice lanovky se nachází jen 150 metrů od projektu.

Město samotné leží 110 km od Prahy, takže do hlavního města lze pohodlně dojet za hodinu a čtvrt. Liberec není daleko od německých a polských hranic, města Drážďany a Vratislav jsou vzdálena méně než 200 km. Liberec coby krajské město nabízí bohatou nabídku škol včetně Technické univerzity, řadu nákupních a zábavních center, aquapark a nejstarší českou zoologickou zahradu.

Špičkové je také kulturní vyžití a samozřejmě vyžití sportovní. Ať už preferujete lyže, horská kola, vodní sporty nebo lezení po skalách, v tomto kraji najdete vše.

Dolcevita Ještědská v Liberci je ideální základnou pro budování kariéry, klidný rodinný život i výpravy za sportem.

- komerční prezentace -

Zdroj: www.nextreality.cz

Autor: NEXT REALITY

Podobné články