RealityMIX.cz

Modřanský Háj zkolaudoval další 4 bytové domy

Modřanský Háj zkolaudoval další 4 bytové domy

6.1.2020: Avestus Real Estate, developer rezidenčního projektu Modřanský Háj, oznámil kolaudaci první části druhé fáze výstavby. Týká se 98 jednotek ve 4 bytových domech, do nichž se noví majitelé budou moci začít stěhovat již začátkem tohoto roku. Dalších pět bytových domů je v Modřanském Háji momentálně ve výstavbě a kolaudace se dočkají během letošního roku.

Druhá stavební etapa Modřanského Háje, jež čítá 134 bytů v 9 bytových domech, 5 dvojvil a 3 vily, byla zahájena na začátku března 2018. Kolaudace úspěšně proběhla u prvních 98 bytů a celý rezidenční projekt se tím přiblížil do finále. Kolaudace zbývajících jednotek z této fáze je plánována na tento rok. Zkolaudované jednotky zahrnují byty s dispozicemi 1+kk, 2+kk, 3+kk a 4+kk v budovách typu A, C a D. Součástí všech jsou vlastní balkony či terasy, předzahrádky, zahrady nebo střešní zahrady. Třetina z jednotek měla majitele ještě před plánovaným zahájením výstavby a v současné době jsou bytové jednotky již všechny prodány.

„Realizace Modřanského Háje jde podle plánu a časového harmonogramu. O projekt je enormní zájem, to nás jako developera samozřejmě velice těší. O atraktivitě developmentu svědčí i počet aktuálně dostupných jednotek, jichž už nezbývá mnoho. Na své majitele čeká pár posledních rodinných domů a několik kompletně zasíťovaných parcel připravených pro individuální výstavbu. Ty v nejbližší době navíc projdou úpravou terénu, aby zájemcům vytvořily ještě lepší podmínky pro budoucí výstavbu jejich domu dle vlastních představ,“ říká David Kříž, manažer rezidenční výstavby společnosti Avestus Real Estate.

Modřanský Háj klade svým konceptem důraz na komfort a bezpečí, sousedskou atmosféru, nadčasovou architekturu a blízkost zeleně. Krásná oblast pražských Modřan-Cholupic je díky skvělému dopravnímu spojení do centra města, dostupností škol, školek a dětských hřišť ideální volbou pro rodiny s dětmi. Zároveň se ale v blízkosti rezidenčního projektu nachází populární sportovní areál s tenisovými, badmintonovými a beachvolejbalovými kurty, cyklostezka vhodná i pro kolečkové brusle či golfové hřiště, což z něj dělá vhodnou volbu pro vyznavače aktivního životního stylu.

Základní informace o komplexu Modřanský Háj:

  • Zahájení výstavby v roce 2010 podle návrhu studia A69-architekti s.r.o.
  • Balkony, terasy, předzahrádky, zahrady a možnost parkování u všech typů nemovitostí
  • 13 bytových domů, 2 dvojvily a 16 rodinných domů dokončeno
  • 9 bytových domů, 46 rodinných domů, 5 dvojvil a 3 prémiové vily ve výstavbě
  • 17 kompletně zasíťovaných pozemků k dispozici pro individuální výstavbu
  • již přes 200 obsazených jednotek
  • Poslední volné domy s plochou 135 až 282,5 metrů čtverečních v ceně od 11 000 020 Kč

Výhody lokality Modřanského Háje:

  • Kvalitní dopravní spojení s centrem metropole autem i hromadnou dopravou
  • Blízkost přírodní památky Modřanská rokle a dalších lokalit k volnočasovým aktivitám
  • Umístění v klidné zástavbě ve svahu na pravém břehu Vltavy
  • Propojenost s okolní krajinou v bezpečné čtvrti ideální pro rodinný život

Více informací naleznete na stránkách Modřanského Háje www.modranskyhaj.cz, jež také umožňují virtuální prohlídku rodinného domu typu 1.


Avestus Real Estate
Avestus Real Estate je jedním z předních developerů v oblasti trhu s nemovitostmi ve střední a východní Evropě. Avestus Real Estate poskytuje veškeré poradenské a realizační služby v oblasti inicializace, strukturování, financování, rozvíjení a řízení různorodého majetkového portfolia.

Zdroj: Best Communications

Podobné články