RealityMIX.cz

Modřanský Háj zkolaudoval poslední jednotky a hlásí kompletně prodáno

Modřanský Háj zkolaudoval poslední jednotky a hlásí kompletně prodáno

14.5.2021: Avestus Real Estate, developer rezidenčního projektu Modřanský Háj, oznámil úspěšnou kolaudaci jeho posledních 16 jednotek. Všechny byty, domy a parcely v Modřanském Háji už zároveň našly nové majitele. Modřanský Háj se tak po jedenácti letech od zahájení výstavby blíží k úplnému dokončení, k němuž by mělo dojít během letních měsíců.

V pražských Modřanech-Cholupicích od roku 2010 vyrůstá komplex rodinných a bytových domů, dvojvil, nadstandardních vil a zasíťovaných parcel, jehož výstavbu dovrší v průběhu června 2021 předání posledních domů novým majitelům. Kolaudační souhlas pro finálních 16 rodinných domů získal Modřanský Háj v polovině dubna. Tato kolaudace tak úspěšně završuje stavbu třetí etapy, jež byla zahájena ve druhém kvartálu roku 2017, a navazuje na úspěšnou kolaudaci 22 jednotek z prosince roku 2020.

Třetí etapa zahrnovala celkem 62 řadových rodinných domů, z nichž už všechny mají své nové majitele. Kompletně vyprodané jsou i jednotky ve všech 21 bytových domech, 7 dvojvil, 3 prémiové vily i všech 17 pozemkových parcel.

„Je skvělé vidět, jak se po dekádě, kterou jsme jeho realizací strávili, projekt blíží do finále. V pražských Modřanech jsme prakticky od nuly vybudovali zcela novou, sousedskou komunitu, která se stala přirozenou součástí původní zástavby. Nyní nás čeká poslední předávání jednotek jejich novým majitelům. Modřanský Háj považuji za úspěšný projekt nejen díky rychlosti, jakou byl prodán, ale také díky radosti z nového bydlení, kterou vidíme u jeho nových obyvatel,“ říká David Kříž, manažer rezidenční výstavby ve společnosti Avestus Real Estate.

Modřany-Cholupice jsou vyhledávanou rezidenční oblastí nejen pro rodiny s dětmi. Lokalita je obklopena zelení, jejíž součástí je i přírodní památka Modřanská rokle. Majitelé jednotek v Modřanském Háji mohou těžit z blízkosti sportovišť, výborné občanské vybavenosti i skvělé dostupnosti do centra metropole, která je zajištěna kvalitní infrastrukturou a spolehlivou veřejnou dopravou.

Základní informace o komplexu Modřanský Háj:

  • Zahájení výstavby v roce 2010 podle návrhu studia A69-architekti s.r.o.
  • Balkony, terasy, předzahrádky, zahrady a možnost parkování u všech typů nemovitostí
  • 21 bytových domů, 7 dvojvil, 3 prémiové vily a 62 rodinných domů dokončeno
  • 17 zasíťovaných parcel s vlastní infrastrukturou předáno pro vlastní výstavbu novým majitelům
  • Projekt je kompletně vyprodán

Výhody lokality Modřanského Háje:

  • Kvalitní dopravní spojení s centrem metropole autem i hromadnou dopravou
  • Blízkost přírodní památky Modřanská rokle a dalších lokalit k volnočasovým aktivitám
  • Umístění v klidné zástavbě ve svahu na pravém břehu Vltavy
  • Propojenost s okolní krajinou v bezpečné čtvrti ideální pro rodinný život

Více informací naleznete na stránkách Modřanského Háje www.modranskyhaj.cz.

Avestus Real Estate
Avestus Real Estate je jedním z předních developerů v oblasti trhu s nemovitostmi ve střední a východní Evropě. Avestus Real Estate poskytuje veškeré poradenské a realizační služby v oblasti inicializace, strukturování, financování, rozvíjení a řízení různorodého majetkového portfolia.

- tisková zpráva -

Autor: Avestus Real Estate

Podobné články