RealityMIX.cz

Na Vánoce se můžete připravit na podzimním veletrhu FOR DECOR & HOME

Na Vánoce se můžete připravit na podzimním veletrhu FOR DECOR & HOME

28.8.2019: Mezinárodní kontraktační veletrh dekorací, bytových a kuchyňských doplňků i dárkového zboží, veletrh FOR DECOR & HOME, rozzáří letňanské výstaviště PVA EXPO PRAHA hned po letních prázdninách. Pro oborové trendy, novinky i vánoční inspiraci si do pražských Letňan můžete zajít ve dnech 5. až 7. září 2019.

Osmý ročník kontraktačního veletrhu FOR DECOR & HOME bude letos plný premiér. Jediná tuzemská specializovaná akce v daném oboru nabídne především předvánoční kontrakty pro obchodníky a inspiraci pro odborníky. Velice reprezentativní expozice připravují vystavovatelé z řad výrobců, velkoobchodů, exkluzivních dovozců i rodinných manufaktur.

Na veletrhu se profesionálové z oboru i návštěvníci z řad široké veřejnosti seznámí s trendy v oblasti dekorací, bytových a kuchyňských doplňků a dárkového zboží. A také si v rámci doprovodného programu budou moci prohlédnout unikátní přehlídku VÁNOČNÍ TRENDY, nově umístěnou ve Vstupní hale II.

Od vánočních ozdob ke stolování

Bohatý doprovodný program je tradicí, kterou veletrh FOR DECOR & HOME zachová i pro podzimní osmý ročník. Jedním z premiérových lákadel bude ve čtvrtek 5. září v pravé poledne v Přednáškovém sále 1 Vstupní haly I přednáška designérky Ivy Bastlové s názvem Jak se navrhují vánoční ozdoby. Populární odbornice v rámci své show přiblíží tajemství ruční výroby skleněných vánočních ozdob.

Ukázky zdobení slavnostní tabule i floristická show

Dalším z atraktivních bodů programu budou například ukázky zdobení slavnostního stolu a floristická show od společnosti NASTROM. Výstava bude propojena s ukázkovým programem, kdy se každý den veletrhu uskuteční vždy ve 14 hodin v Hale 2 show profesionálních floristů. Návštěvníkům předvedou, jak si naaranžovat květinu na stůl, věnec, interiérovou kytici na různé příležitosti.

Premiéra s klenoty

Velkou premiérou veletrhu v roce 2019 je jeho exkluzivní souběh s akcí HODINY A KLENOTY, která se vůbec poprvé představí na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA v Hale 4. Návštěvníci uvidí to nejlepší, co v současnosti nabízejí firmy z oboru hodinek, hodin, klenotů, autorských šperků, bižuterie, minerálů, obalových materiálů a dalších souvisejících produktů. Navíc HODINY A KLENOTY přináší mimořádnou příležitost, kdy si zákazníci i obchodníci mohou šperky a hodinky prohlédnout a vyzkoušet v reálu, nikoli jen virtuálně.

.

Luxus i křehká krása

Na přehlídce HODINY A KLENOTY budou moci návštěvníci také na vlastní oči poznat tvorbu nastupující mladé generace, součástí veletrhu bude i DESIGN GALLERY. Právě zde totiž získají prostor pro své zviditelnění především mladí návrháři a designéři. Mezi nejatraktivnější novinky veletrhu HODINY A KLENOTY bude patřit i akce s výmluvným názvem KŘEHKÁ KRÁSA. Ta je společným dílem organizátorů veletrhu a Svazu výrobců skla a bižuterie, a právě díky ní budou moci návštěvníci poznat exkluzivní prezentace firem z oboru bižuterie.

V rámci souběhu veletrhů FOR DECOR & HOME a HODINY A KLENOTY se ve dnech od 5. do 7. září 2019 představí v areálu PVA EXPO PRAHA i mezinárodní veletrh SBĚRATEL, orientovaný na obor filatelie.
Získejte vstupenku s 50% slevou a vyšperkujte si letošní Vánoce na této jedinečné akci.

Ilustrační foto Shutterstoc
Komerční prezentace

Podobné články