RealityMIX.cz

Nejlevnější nové bydlení v Praze a okolí!

Nejlevnější nové bydlení v Praze a okolí!

Je možné pořídit vlastní bydlení za 16.880,- Kč/ m2 užitné plochy? Společnost Anglický Resort s.r.o. připravila svým zájemcům jedinečnou příležitost pořízení vlastního bydlení za neuvěřitelných 16.880,- Kč (u některých domů 18.217,- Kč nebo 18.981,- Kč) za m2 užitné plochy domu.

Dům 6+1 je tedy možné pořídit celkově za 2,86 milionu Kč. Tato nabídka je omezená do vyprodání pěti dokončených domů, které jsou připravené IHNED k nastěhování. V ceně je již zahrnutý pozemek, veškeré inženýrské sítě a DPH ve výši 14 %. Tato cena je nejlevnější mezi novými domy a byty v Praze a okolí.

Domy se nacházejí v obci Slatina (lokalita Zahrady Slatina) okres Kladno, s výbornou dostupností Prahy 6 - 15 minut. Zajímavá je bezesporu dostupnost Letiště Ruzyně. Domy upoutají atraktivním exteriérem, který je provedený v anglickém stylu, jsou připravené ihned k nastěhování a také dokončené z nadstandardních materiálů, které mimo jiné zaručí nízké provozní náklady včetně vytápění domu. Zájemci ocení podlahové topení v koupelně, elektronické zabezpečení domu a další výbavu. Veškeré lokality společnosti Anglický Resort mají krásně upravenou zeleň.

Více informací naleznete přímo na webu společnosti Anglický Resort s.r.o.

Zdroj: www.anglickyresort.cz

Podobné články