RealityMIX.cz

NEJLEVNĚJŠÍ RODINNÉ DOMY U PRAHY

NEJLEVNĚJŠÍ RODINNÉ DOMY U PRAHY

Vilapark Tyršova Milovice – moderní a prostorné rodinné domy za cenu bytu! I. ETAPA prodána za jeden rok

V pěkné a klidné lokalitě Středočeského kraje ve městě Milovice je právě nyní realizována výstavba moderních rodinných domů. Realizace celé lokality Vilapark Tyršova bude probíhat v několika na sebe navazujících etapách. V současné chvíli je vyprodána I. etapa, která zahrnuje 26 domů a byla zahájena výstavba a prodej II. etapy. Neváhejte, podobně atraktivních projektů není mnoho a vy máte právě teď jedinečnou šanci získat dům za cenu bytu!

O projektu:
I. etapa projektu Vilapark Tyršova se stala bestsellerem a byla prodána do jednoho roku od kolaudace všech 26 domů i díky silnému a vysoce efektivnímu marketingu sítě EVROPA realitní kancelář, který umožnil vést cílenou a nepřehlédnutelnou kampaň napříč všemi médii. Prezentaci realitní sítě EVROPA najdete na více než 130 internetových serverech, probíhá rozsáhlá outdoorová kampaň, realitní kancelář jako jediná pravidelně vydává vlastní magazín v celorepublikovém nákladu 200.000 ks, inzeruje v celé řadě tištěných médií a pravidelně se objevuje v televizních a rozhlasových spotech.

Projekt je situován do okrajové části města Milovice do ulice Tyršova. V jeho okolí se nachází především zástavba bytových domů a spousta zeleně, což zaručuje budoucím obyvatelům naprostý klid a soukromí. Pozemky domů jsou v mírně svažitém až rovinatém terénu a jsou orientovány přibližně směrem sever-jih. Moderní a prostorné rodinné domy ve velikostech 4+kk nebo 5+kk mají přístup z vybudovaných komunikací a jsou doplněny zatravněnými zahradami. Obytné plochy domů začínají na 130 m2, rozměry zahrad se pohybují od 140 do 500 m2.

Lokalita nabízí dva typy dvoupodlažních domů a tvoří ucelený komplex budov. 1.NP každého rodinného domu slouží jako garáž a technické zázemí, v obytné části je obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna, WC, technická místnost a sklad. Ve 2.NP jsou tři pokoje, šatna, koupelna a WC. Napojení na inženýrské sítě (vodovod, kanalizace, plyn) je provedeno samostatnými přípojkami pro každý z domků. Pro připojení na elektrickou energii jsou vybudovány nové přípojky, ukončené pro každý dům elektroměrovou skříní, která je umístěna ve sloupcích oplocení. Dovybavení domů jako jsou obklady, sanita, podlahové krytiny, interiérové dveře a jejich obložky, klient buď provede na vlastní náklady, nebo mu zprostředkujeme realizaci dovybavení za skvělou cenu od 199.000,- Kč.

Ceny rodinných domů jsou velmi přijatelné, začínají na 1.800.000,- Kč s DPH (hrubá stavba) nebo na 2.950.000,- Kč s DPH (dokončené).

Lokalita:
Středočeské město Milovice se stává čím dál vyhledávanější lokalitou pro všechny věkové kategorie. Nabízí svým obyvatelům hezké a klidné bydlení s plnou občanskou vybaveností. Ve městě se nacházejí supermarkety, restaurace, divadlo, mateřské centrum, dvě základní školy, tři mateřské školky, banky, dětský a praktický lékař, stomatolog, gynekolog, oční lékař a veterinář. V okolí města je krásná příroda, nabízí se tak široká možnost výběru volnočasových aktivit - výstavba rodinných domů se nachází v přímé blízkosti sportovního centra, v místě jsou cyklostezky, fotbalové hřiště, nová tenisová hala, crossová dráha, tenisové kurty nebo golfové hřiště - Benátky nad Jizerou (5 km).

Zájemcům o nové bydlení nabízí rodinné domy Vilapark Tyršova alternativu příjemného bydlení mimo Prahu a přitom v místě s vynikající dopravní dostupností do hlavního města. Od centra metropole je milovický projekt vzdálen pouhých 30 minut jízdy. V rámci Pražské integrované dopravy funguje dobré železniční spojení s Prahou, na Masarykovo nádraží do centra města se dostanete vlakem bez přestupu za pouhých 40 minut.

Sledujte webovou stránku www.bydleni-milovice.cz, již brzy budou ve Vilaparku Tyršova dny otevřených dveří!

Prohlídku Vám rád domluví nebo bližší informace o projektu podá pan Kamil Hnízdo na telefonu 739 062 536 či emailu kamil.hnizdo@rkevropa.cz.

Zdroj: www.bydleni-milovice.cz

Podobné články